Игре

Cobratype Boomslang Gaming PC: Snažan računar za uživanje u igri Starfield

Summary

Ako tražite gejming PC koji će poboljšati vaše iskustvo sa igrom Starfield, imate sreće. Cobratype Boomslang Gaming PC trenutno je dostupan na Amazonu po sniženoj ceni od 2099,99 dolara, što je 300 dolara manje od originalne cene. Sa ovim moćnim […]

Cobratype Boomslang Gaming PC: Snažan računar za uživanje u igri Starfield

Ako tražite gejming PC koji će poboljšati vaše iskustvo sa igrom Starfield, imate sreće. Cobratype Boomslang Gaming PC trenutno je dostupan na Amazonu po sniženoj ceni od 2099,99 dolara, što je 300 dolara manje od originalne cene. Sa ovim moćnim računarom, moći ćete napisati svoju Starfield recenziju koja hvali igru.

Pogledajmo bliže karakteristike Cobratype Boomslang Gaming PC-a. Opremljen je Intel Core i7-12700F procesorom koji može dostići brzinu od 3,6 GHz. To osigurava glatko igranje bez zastoja i cepanja. Procesor je takođe optimizovan za zahtevne zadatke kao što su 3D renderovanje i uređivanje video zapisa visoke definicije.

Gejming PC takođe uključuje RTX 4070 Ti grafičku karticu, koja pruža solidan GPU za intenzivno gejming iskustvo. Može rukovati visokim rezolucijama i brzinama osvežavanja bez ikakvih problema. Grafička kartica je opremljena tehnologijom praćenja zraka i podržana od strane DLSS 3.0. Takođe zahteva manje energije u poređenju sa prethodnim modelima.

Sa 32GB DDR5 RAM-a možete pokrenuti više zahtevnih aplikacija istovremeno bez dosadnog učitavanja. Računar takođe nudi 1TB PCIe NVMe skladišta, pružajući dovoljno prostora za igre, video zapise visoke rezolucije i fajlove koji zahtevaju mnogo memorije.

Da bi se računar hladio tokom intenzivnih gejming sesija, opremljen je AIO tečnim hlađenjem. To sprečava pregrevanje i osigurava tiho gejming iskustvo. Takođe, Cobratype Boomslang Gaming PC dolazi sa gejming tastaturom i mišem, eliminišući potrebu za traženjem kompatibilnih uređaja.

Ukratko, Cobratype Boomslang Gaming PC je moćan sistem koji pruža gejming visoke rezolucije bez ikakvih prekida. Njegov impresivni GPU i optimizovani procesor čine ga odličnim izborom kako za gejmere tako i za kreativce koji zahtevaju intenzivno procesiranje. S popustom od 15% na Amazonu, ovo je privlačna opcija za ljubitelje igre Starfield.