Игре

Upoznajte izazovnog bosa Maleniju iz Elden Ringa u Sekiru zahvaljujući novom modu

Summary

Ako ste se ikada pitali kako bi izgledalo suočiti se sa Malenijom, izazovnim bosom iz Elden Ringa, koristeći borbeni sistem iz Sekira, sada imate priliku da to iskusite. Zahvaljujući novom modu koji je napravio modder shintheweapon, sada možete doživeti upravo […]

Upoznajte izazovnog bosa Maleniju iz Elden Ringa u Sekiru zahvaljujući novom modu

Ako ste se ikada pitali kako bi izgledalo suočiti se sa Malenijom, izazovnim bosom iz Elden Ringa, koristeći borbeni sistem iz Sekira, sada imate priliku da to iskusite. Zahvaljujući novom modu koji je napravio modder shintheweapon, sada možete doživeti upravo to.

Mod pod nazivom „Malenia – Blade of Ashina“ uzima moćnog bosa iz Elden Ringa i smešta je u svet Sekira. Za one koji nisu upoznati sa mehanikama Sekira, igra ima jedinstveni sistem gubitka ravnoteže i poze. Blokiranje sa preciznim tempiranjem povećava bar gubitka ravnoteže neprijatelja, dok ga loše tempiranje povećava vaš vlastiti bar. Ovaj sistem igra ključnu ulogu u određivanju pobede ili poraza u borbi.

Borba protiv Malenie u Sekiru se pokazuje kao izazovna. Poznata po brzim i nemilosrdnim napadima, pravilan timing je od najveće važnosti. Igrači moraju biti vešti u blokiranju i tempiranju kako bi efikasno odgovorili na Malenijin napad.

Mod je privukao pažnju kada je video koji prikazuje ovu borbu podeljen na Twitteru od strane korisnika KentoAmemiya. Fanovi Elden Ringa i Sekira izrazili su svoje uzbuđenje i interesovanje za ovaj jedinstveni prelazak.

Dok čekate nadolazeći DLC „Shadow of the Erdtree“ za Elden Ring, suočavanje sa modifikovanom verzijom Malenie u Sekiru predstavlja uzbudljiv izazov. Ipak, imajte na umu da datum izlaska DLC-a još uvek nije objavljen.