*EN Вештачка интелигенција

Ostanite motivisani i dostignite ciljnovi fitnessa uz novu Huawei tehnologiju

Summary

Briga o svom fizičkom zdravlju i kondiciji je jedan od najvažnijih aspekata života. Međutim, često se suočavamo sa izazovima kada je u pitanju održavanje redovne fizičke aktivnosti. Da bismo ostali dosledni novogodišnjim odlukama i ostvarili svoje ciljeve u crnoj top […]

Ostanite motivisani i dostignite ciljnovi fitnessa uz novu Huawei tehnologiju

Briga o svom fizičkom zdravlju i kondiciji je jedan od najvažnijih aspekata života. Međutim, često se suočavamo sa izazovima kada je u pitanju održavanje redovne fizičke aktivnosti. Da bismo ostali dosledni novogodišnjim odlukama i ostvarili svoje ciljeve u crnoj top formi, donosimo vam nekoliko novih saveta i rešenja koje donosi Huawei Watch GT 4 pametni sat.

Telefon je često jedan od glavnih izvora ometanja tokom treninga. Ako se neprestano distraktujete preko društvenih mreža tokom vežbanja, možda ne ostvarujete željeni napredak. Da biste izbegli ometanje, pametno je da tokom treninga odložite telefon. Ukoliko se brinete zbog propuštanja važnih poruka, Huawei Watch GT 4 se može jednostavno povezati sa vašim telefonom, omogućavajući vam da ostanete u toku sa obaveštenjima, a da pritom ostanete fokusirani na trening.

Takmičenje je snažna motivacija koja može pomoći u održavanju kontinuiteta vežbanja. Huawei Watch GT 4 nudi sistem takmičenja, Activity Ring, koji prati vašu aktivnost iz dana u dan. Možete se takmičiti sa prijateljima ili postaviti nove lične rekorde, što će vam pomoći da ostanete motivisani i poboljšate se iz treninga u trening.

Da biste poboljšali zadovoljstvo tokom treninga, možete probati različite vrste fizičkih aktivnosti. Huawei Watch GT 4 donosi preko 100 sportskih režima i vođene treninge koji mogu zadovoljiti različite ukuse i interese. Sa ovom tehnologijom možete otkriti nove omiljene sportove i aktivnosti koje će vas inspirisati i držati motivisane.

Uz Huawei Watch GT 4, takođe možete iskusiti zabavu tokom treninga uz posebnu novogodišnju ponudu. Kupovinom bilo kojeg pametnog sata iz serije Huawei Watch GT 4, dobijate besplatne Huawei FreeBuds SE 2 bežične slušalice. Ove slušalice pružaju visokokvalitetni zvuk, su otporne na prašinu i vodu, i idealne su za svaki trening u prirodi.

Huawei Watch GT 4 i Huawei FreeBuds SE 2 pružaju savršenu kombinaciju gedžeta koja će vam pomoći da ostvarite svoje ciljeve fitnessa u novoj godini. Iskoristite ovu posebnu priliku i transformišite sebe u najbolju verziju sebe!

FAQ:

Da li Huawei Watch GT 4 funkcioniše sa svim pametnim telefonima?

Da, Huawei Watch GT 4 je kompatibilan sa svim pametnim telefonima, bez obzira na operativni sistem.

Da li mogu pratiti svoj napredak i rezultate tokom treninga?

Da, Huawei Watch GT 4 omogućava praćenje rezultata i napretka tokom treninga, uključujući i sistem takmičenja.

Koliko sportskih režima i vođenih treninga ima Huawei Watch GT 4?

Huawei Watch GT 4 donosi preko 100 sportskih režima i vođene treninge, pružajući raznovrsnost i mogućnost istraživanja novih aktivnosti.

Koja je posebna ponuda uz Huawei Watch GT 4?

Kupovinom Huawei Watch GT 4, dobijate besplatne Huawei FreeBuds SE 2 bežične slušalice.

Source: Kurir