*EN Вештачка интелигенција

Epic Games završava praznično darivanje sa Marvel’s Guardians of the Galaxy

Summary

Izvor: Epic Games Store Epic Games je završio svoje praznično darivanje i za kraj je pripremio pravu poslasticu – Marvel’s Guardians of the Galaxy, jednu od najboljih igara iz 2021. godine. Nakon razočaravajućeg Marvel’s Avengers, Square Enix je uspeo da […]

Epic Games završava praznično darivanje sa Marvel’s Guardians of the Galaxy

Izvor: Epic Games Store

Epic Games je završio svoje praznično darivanje i za kraj je pripremio pravu poslasticu – Marvel’s Guardians of the Galaxy, jednu od najboljih igara iz 2021. godine. Nakon razočaravajućeg Marvel’s Avengers, Square Enix je uspeo da se iskupi sa ovom akcionom avanturom za jednog igrača, koja je osvojila srca mnogih gejmera. Iako je inspirisana filmovima i stripovima, ova igra donosi originalnu priču i svežu glumačku postavu.

U Marvel’s Guardians of the Galaxy, igrači tumače ulogu Star Lorda i kreću se kroz kosmos sa ostalim Čuvarima galaksije. Igra kombinuje akciju iz trećeg lica sa realnom vremenskom borbom, dok igrači mogu izdavati naredbe drugim Čuvarima i iskoristiti njihove jedinstvene sposobnosti. Odluke koje igrači donose tokom igre imaju uticaj na priču i odnose u igri.

Ova igra je postigla izuzetan uspeh među gejmerima. Na Steam platformi, Marvel’s Guardians of the Galaxy je ocenjen preko 25.000 puta, a 94% igrača je dalo pozitivnu ocenu. Kritičari su takođe prepoznali kvalitet igre, a ona je osvojila nagradu za „Najbolju priču“ na Game Awards 2021 događaju.

Epic Games omogućava igračima da besplatno preuzmu Marvel’s Guardians of the Galaxy do 11. januara, u 17 časova, putem Epic Games Store-a. Ovo je bila poslednja igra koju su igrači mogli da dobiju kao deo Epic prazničnog darivanja.

Frequently Asked Questions (FAQ):
1. Kako mogu preuzeti Marvel’s Guardians of the Galaxy?
– Igru možete preuzeti besplatno putem Epic Games Store-a do 11. januara, u 17 časova.

2. Da li će biti više besplatnih igara od strane Epic Games?
– Epic Games često nudi besplatne igre, ali najbolje je pratiti njihovu zvaničnu platformu kako biste bili informisani o novostima i akcijama.

3. Kako se Marvel’s Guardians of the Galaxy razlikuje od drugih igara inspirisanih istim univerzumom?
– Ova igra donosi originalnu priču i svežu glumačku postavu, što je osvežavajuće u odnosu na prethodne igre inspirisane Marvelovim univerzumom.

Sources:
Epic Games Store
Steam
Metacritic