*EN Вештачка интелигенција

WhatsApp testira novu funkciju: Deljenje ekrana tokom gledanja video sadržaja i slušanja muzike

Summary

WhatsApp je trenutno u procesu testiranja nove funkcije koja će omogućiti korisnicima da dele svoje ekrane dok gledaju video sadržaje ili slušaju muziku. Ova nadogradnja će unaprediti trenutnu mogućnost deljenja ekrana na Android uređajima tako što će omogućiti i deljenje […]

WhatsApp testira novu funkciju: Deljenje ekrana tokom gledanja video sadržaja i slušanja muzike

WhatsApp je trenutno u procesu testiranja nove funkcije koja će omogućiti korisnicima da dele svoje ekrane dok gledaju video sadržaje ili slušaju muziku. Ova nadogradnja će unaprediti trenutnu mogućnost deljenja ekrana na Android uređajima tako što će omogućiti i deljenje zvuka.

Do sada, korisnici su mogli da dele vizuelni sadržaj, ali bez audio komponente. Novom funkcijom, korisnici će biti u mogućnosti da dele i zvuk, što će pružiti potpunije iskustvo gledanja i slušanja zajedno.

Ova funkcija će biti dostupna kako na Android tako i na iOS uređajima, čime se osigurava da svi korisnici mogu da uživaju u ovim unapređenjima. Međutim, pre nego što funkcija bude zvanično puštena, potrebno je da prođe kroz fazu testiranja i moguća su dalja prilagođavanja.

Ova novina koja dolazi od strane WhatsApp-a je odgovor na kontinuirani razvoj digitalne komunikacije koja nudi sve više opcija za interakciju. Sada će korisnici biti u mogućnosti da dele svoje sadržaje i dožive ih zajedno sa prijateljima i porodicom.

Ponekad je gledanje video sadržaja ili slušanje muzike mnogo zabavnije kada se radi u društvu, čak i ako je to virtuelno društvo. Ova nova funkcija omogućiće korisnicima da dele svoje omiljene trenutke i ojačaju veze sa svojim voljenima.

WhatsApp će nastaviti da prati povratne informacije korisnika i da se prilagođava njihovim potrebama kako bi nastavio da pruža jednostavno i uzbudljivo iskustvo komunikacije.

FAQ:
Šta je nova funkcija u WhatsApp-u?
– Nova funkcija omogućava korisnicima da dele svoje ekrane dok gledaju video sadržaje ili slušaju muziku, sa mogućnošću deljenja i zvuka.

Kada će nova funkcija biti dostupna korisnicima?
– Nova funkcija je još uvek u fazi testiranja, pa će korisnici morati da sačekaju još neko vreme pre nego što postane dostupna.