*EN Вештачка интелигенција

WhatsApp testira novu funkciju dijeljenja ekrana: Više od samo vizuelnog sadržaja

Summary

WhatsApp, popularna platforma za razmjenu poruka, testira novu funkciju koja će omogućiti korisnicima da dijele zvuk zajedno sa vizuelnim sadržajem na Android i iOS uređajima. Ova nadogradnja će pružiti potpunije iskustvo gledanja i slušanja, unapređujući tako način na koji korisnici […]

WhatsApp testira novu funkciju dijeljenja ekrana: Više od samo vizuelnog sadržaja

WhatsApp, popularna platforma za razmjenu poruka, testira novu funkciju koja će omogućiti korisnicima da dijele zvuk zajedno sa vizuelnim sadržajem na Android i iOS uređajima. Ova nadogradnja će pružiti potpunije iskustvo gledanja i slušanja, unapređujući tako način na koji korisnici komuniciraju putem aplikacije.

Ova funkcija, koja se trenutno nalazi u fazi testiranja, obezbediće korisnicima mogućnost dijeljenja ekrana zajedno sa zvukom, što će im omogućiti da istovremeno gledaju i slušaju sadržaj sa svojim kontaktima. To će biti korisno za različite situacije, kao što su gledanje zajedničkih video snimaka, slušanje muzike ili razgovor putem video poziva.

WhatsApp je već ranije uveo opciju dijeljenja ekrana na Android uređajima, ali je ta funkcija isprva dozvoljavala samo dijeljenje vizuelnog sadržaja, bez zvučne komponente. Nova nadogradnja će omogućiti korisnicima da istovremeno dijele i zvuk, čime će se unaprijediti interaktivnost i prirodnost komunikacije.

Međutim, ova funkcija je još uvijek u fazi testiranja, što znači da će korisnici morati da sačekaju neko vrijeme prije nego što postane dostupna za širu upotrebu. WhatsApp će sigurno sprovesti dalja prilagođavanja i ispravke prije konačnog lansiranja kako bi osigurao što bolje korisničko iskustvo.

Kao digitalna komunikacijska platforma, WhatsApp neprestano uvodi nove mogućnosti i funkcionalnosti kako bi pratila zahteve korisnika i pružila najbolje iskustvo. Nova funkcija dijeljenja ekrana sa zvukom predstavlja još jedno unapređenje koje korisnici jedva čekaju da isprobaju.

Frequently Asked Questions (FAQ):

1. Kako da pristupim ovoj novoj funkciji?
– WhatsApp trenutno testira funkciju dijeljenja ekrana sa zvukom, što znači da će korisnici morati da sačekaju dok se ne pojavi zvanično puštanje ove funkcije.

2. Koje će biti mogućnosti dijeljenja ekrana sa zvukom?
– Ova nova funkcija će omogućiti korisnicima da zajedno dijele vizuelni sadržaj i zvuk tokom razgovora, video poziva ili gledanja video snimaka.

3. Da li će ova funkcija biti dostupna i za iOS uređaje?
– Da, nova funkcija dijeljenja ekrana sa zvukom će biti dostupna kako na Android tako i na iOS uređajima. WhatsApp se trudi da obezbedi da svi korisnici imaju pristup ovim unapređenjima.