*EN Вештачка интелигенција

Viki Miljković i Nermin Handžić otkazuju turneju u Americi zbog problema sa vizama

Summary

Viki Miljković i Nermin Handžić su sa nestrpljenjem čekali da započnu svoju turneju po Americi u drugoj polovini januara. Međutim, neočekivani problemi sa vizama su ih sprečili da otputuju. Iako su dobili dozvolu za vizu 19. decembra, vize se nisu […]

Viki Miljković i Nermin Handžić otkazuju turneju u Americi zbog problema sa vizama
Viki Miljković i Nermin Handžić su sa nestrpljenjem čekali da započnu svoju turneju po Americi u drugoj polovini januara. Međutim, neočekivani problemi sa vizama su ih sprečili da otputuju. Iako su dobili dozvolu za vizu 19. decembra, vize se nisu nalepile u njihove pasoše na vreme, što je dovelo do odlaganja turneje. Ova neugodna situacija izazvala je razočaranje kod mnogih fanova, ali podršku i razumevanje su pružili Viki i Nerminu putem društvenih mreža.

Viki je odlučila da neće izneveriti svoje obožavaoce u Americi i obećala da će turneju organizovati krajem oktobra. Takođe, ona je najavila da će dočekati Novu godinu u Americi, kada već budu mogli da otputuju. U međuvremenu, Viki je otkrila da je napravila duet sa Nerminom Handžićem, ali se detalji oko novog albuma i njihove saradnje mogu dobiti od producenta.

Nadamo se da će Viki i Nermin uskoro dobiti termin za lepljenje vize i da će njihova turneja po Americi moći da se odvija prema planu. U međuvremenu, obožavaoci treba da budu strpljivi i da se raduju predstojećim događajima u životima svojih omiljenih izvođača.

Često postavljana pitanja

1. Zašto Viki Miljković i Nermin Handžić nisu mogli da otputuju u Ameriku?

Njihove vize se nisu blagovremeno nalepile u pasoše, iako su dobili dozvolu za vizu.

2. Kada će biti održana turneja u Americi?

Turneja će biti organizovana krajem oktobra.

3. Da li će Viki i Nermin ipak posetiti Ameriku?

Da, Viki je obećala da neće izneveriti svoje fanove i da će turneju organizovati u skorijoj budućnosti.

4. Da li je Viki snimila duet sa Nerminom Handžićem?

Da, Viki je otkrila da su napravili duet, ali detalje vezane za to možete se obratiti producentu.