*EN Вештачка интелигенција

Viki Miljković i Nermin Handžić razočarani zbog otkazivanja turneje u Americi

Summary

Viki Miljković i Nermin Handžić bili su spremni da započnu svoju turneju po Americi u drugoj polovini januara, ali su neočekivano naišli na probleme koji su ih sprečili da otputuju. Viki se izvinula svojim fanovima i objasnila šta se tačno […]

Viki Miljković i Nermin Handžić razočarani zbog otkazivanja turneje u Americi

Viki Miljković i Nermin Handžić bili su spremni da započnu svoju turneju po Americi u drugoj polovini januara, ali su neočekivano naišli na probleme koji su ih sprečili da otputuju. Viki se izvinula svojim fanovima i objasnila šta se tačno desilo.

Nažalost, i pored dobijene dozvole za vizu, koju su dobili 19. decembra, vize se nisu nalepile u njihove pasoše na vreme. Zbog toga nisu mogli da krenu na turneju. Međutim, Viki je obećala da neće izneveriti svoje obožavaoce u Americi i da će turneju organizovati krajem oktobra.

Naravno, ova odluka je izazvala razočaranje kod mnogih fanova, ali su ipak pružili podršku Viki i Nerminu u komentarima na društvenim mrežama. Viki je takođe najavila da će dočekati Novu godinu u Americi, kada već budu mogli da otputuju.

U međuvremenu, Viki je otkrila da je napravila duet sa Nerminom Handžićem, a o detaljima oko novog albuma i njihove saradnje možemo se obratiti producentu.

Nadamo se da će Viki i Nermin uskoro dobiti termin za lepljenje vize i da će njihova turneja po Americi moći da se odvija prema planu. Do tada, obožavaoci će morati da budu strpljivi i da se raduju predstojećim događajima u životima svojih omiljenih izvođača.

FAQ:
1. Zašto Viki Miljković i Nermin Handžić nisu mogli da otputuju u Ameriku?
– Njihove vize se nisu blagovremeno nalepile u pasoše, iako su dobili dozvolu za vizu.

2. Kada će biti održana turneja u Americi?
– Turneja će biti organizovana krajem oktobra.

3. Da li će Viki i Nermin ipak posetiti Ameriku?
– Da, Viki je obećala da neće izneveriti svoje fanove i da će turneju organizovati u skorijoj budućnosti.

4. Da li je Viki snimila duet sa Nerminom Handžićem?
– Da, Viki je otkrila da su napravili duet, ali detalje vezane za to možete se obratiti producentu.