*EN Вештачка интелигенција

Majkrosoft predstavio toster u obliku Xbox konzole – inovacija za gejmere

Summary

Majkrosoft je iznenadio gejming zajednicu lansiranjem originalnog uređaja namijenjenog pripremi doručka. Da, dobro ste pročitali – po prvi put je napravljen toster u obliku Xbox konzole. Ovaj inovativni uređaj ima mogućnost utiskivanja Xbox logoa na tostiranom hljebu, za pravi gejmerski […]

Majkrosoft predstavio toster u obliku Xbox konzole – inovacija za gejmere

Majkrosoft je iznenadio gejming zajednicu lansiranjem originalnog uređaja namijenjenog pripremi doručka. Da, dobro ste pročitali – po prvi put je napravljen toster u obliku Xbox konzole. Ovaj inovativni uređaj ima mogućnost utiskivanja Xbox logoa na tostiranom hljebu, za pravi gejmerski doživljaj svakog jutra.

Iako ovo može djelovati kao šala, ova jedinstvena inovacija ima i druge napredne funkcije. Toster posjeduje šest nivoa tostiranja, funkciju odleđivanja i čak brojač koji pokazuje kada će tost biti savršeno spreman. Očigledno je da Majkrosoft nije štedio na inovacijama ni kada je u pitanju jednostavan kućni aparat poput tostera.

Naravno, ovo nije prvi put da se Xbox brend širi van granica gaming industrije. Još 2021. godine, na E3 sajmu, Majkrosoft je predstavio Xbox Series X mini frižider, koji je takođe privukao pažnju svojim originalnim dizajnom.

Možda se pitate zbog čega Majkrosoft ulaže trud i novac u ovakve inovacije za kuhinju. Možda je u pitanju marketinška strategija ili jednostavno želja da se proširi brend i privuče pažnju gejmera na nekonvencionalan način. U svakom slučaju, ovaj toster sigurno će izazvati interesovanje među gejmerima, a po cijeni od svega 40 dolara, vjeruje se da će mnogi od njih biti spremni da ga kupe.

Za sada nema informacija o tome kako će konkurencija, poput Sonyja, odgovoriti na ovaj potez Majkrosofta, ali vjerujemo da će ova inovacija izazvati reakcije u gaming svijetu.

FAQ:
1. Kako funkcioniše Xbox toster?
– Toster ima šest nivoa tostiranja, funkciju odleđivanja i brojač koji pokazuje kada će tost biti spreman. Takođe, ima mogućnost utiskivanja Xbox logoa na tostu.

2. Koje su prednosti Xbox tostera?
– Xbox toster je jedinstvena inovacija koja privlači pažnju gejmera svojim originalnim dizajnom i funkcionalnostima prilagođenim njihovim potrebama. Takođe, po pristupačnoj cijeni od 40 dolara, mnogi gejmeri će biti zainteresovani da ga kupe.

3. Da li je ovo prvi Xbox brendirani kućni aparat?
– Ne, Majkrosoft je već ranije predstavio Xbox Series X mini frižider sa originalnim dizajnom, što je takođe privuklo pažnju gejming zajednice. Xbox toster je nova inovacija u nizu nekonvencionalnih proizvoda koji nose Xbox brend.