*EN Вештачка интелигенција

CS:GO Izgubljen u Vremenu: Otkazana Podrška i Nesavršena Beta Verzija

Summary

Foto: Valve/Counter Strike:Global Offensive Posle više od 10 godina dominacije na frontu FPS igara, Gejb i kompanija su zvanično ukinuli podršku za CS:GO. Ova neočekivana odluka je sigurno izazvala razočaranje među milionima igrača širom sveta. Umesto daljeg razvijanja i unapređivanja […]

CS:GO Izgubljen u Vremenu: Otkazana Podrška i Nesavršena Beta Verzija

Foto: Valve/Counter Strike:Global Offensive

Posle više od 10 godina dominacije na frontu FPS igara, Gejb i kompanija su zvanično ukinuli podršku za CS:GO. Ova neočekivana odluka je sigurno izazvala razočaranje među milionima igrača širom sveta. Umesto daljeg razvijanja i unapređivanja ovog klasika, Valve se odlučio za fokusiranje na sledeću igru u serijalu, Counter-Strike 2.

CS:GO će ostati „zamrznut“ u svojoj trenutnoj verziji, bez mogućnosti za nadogradnju i ispravke. Beta verzija igre će i dalje biti dostupna na Steam platformi, ali će se vremenom suočiti sa brojnim tehničkim problemima kao što su neispravna funkcionalnost i gubitak pristupa inventaru.

Iako je ova odluka razočarala mnoge, nije kraj za Counter-Strike. Nadamo se da će Valve uskoro predstaviti svoje planove za Counter-Strike 2 i da će nova igra doneti značajne inovacije i ispravke u odnosu na prethodnika.

FAQ:

1. Šta znači ukidanje podrške za CS:GO?
Gejb i kompanija su prekinuli dalji razvoj i unapređivanje CS:GO igre, tako da ona ostaje „zamrznuta“ u svojoj trenutnoj verziji bez mogućnosti za nadogradnje i ispravke.

2. Da li će CS:GO biti igriv u budućnosti?
Igra će i dalje biti dostupna preko beta verzije na Steamu, ali će se vremenom suočiti sa tehničkim problemima poput neispravne funkcionalnosti i gubitka pristupa inventaru.

3. Da li će biti nastavka serijala Counter-Strike?
Valve je najavio da se fokus sada prelazi na sledeću igru u serijalu, Counter-Strike 2. Nadamo se da će nova igra doneti brojne inovacije i ispravke u odnosu na prethodnika.

Izvor: Steam.com