*EN Вештачка интелигенција

Najavljen novi naslov iz popularne video-igre Devil May Cry

Summary

Ubrzo će biti dostupan novi naslov iz popularne serije video-igara Devil May Cry. Nova igra nazvana Devil May Cry: Peak of Combat, namenjena je mobilnim telefonima i očekuje se da bude dostupna već 10. januara 2024. godine. Ova neobična igra […]

Najavljen novi naslov iz popularne video-igre Devil May Cry

Ubrzo će biti dostupan novi naslov iz popularne serije video-igara Devil May Cry. Nova igra nazvana Devil May Cry: Peak of Combat, namenjena je mobilnim telefonima i očekuje se da bude dostupna već 10. januara 2024. godine. Ova neobična igra je razvijena od strane kineskog studija NebulaJoy i smeštena je u period posle trećeg dela originalne franšize.

Devil May Cry: Peak of Combat sadrži mehaniku sličnu četvrtom delu igre, dok su neprijatelji koje igrači susreću inspirisani prethodnim delovima serijala. Ovaj naslov kombinuje elemente iz svih prethodnih delova franšize, pružajući igračima raznovrstan i uzbudljiv gameplay.

Iako je Devil May Cry: Peak of Combat namenjen mobilnim telefonima, očekuje se da igrači mogu da uživaju u visokokvalitetnoj grafici i fluidnom gameplay-u. Kineski studio NebulaJoy je poznat po svojim mobilnim igrama visokog kvaliteta, pa se očekuje da će i Devil May Cry: Peak of Combat opravdati očekivanja fanova.

Nova Devil May Cry igra će omogućiti igračima da se ponovo susretnu sa omiljenim likovima iz serijala, kao što su Dante i Vergil, i da se okušaju u emocionim borbama protiv raznih neprijatelja. Spremite se da zakoračite u svet Demon World-a i pokažete svoje veštine u borbi protiv sila tame.

FAQ:

P: Kada će biti dostupna nova Devil May Cry igra?
O: Nova Devil May Cry igra, nazvana Devil May Cry: Peak of Combat, će biti dostupna 10. januara 2024. godine.

P: Ko je razvio novu Devil May Cry igru?
O: Nova Devil May Cry igra je razvijena od strane kineskog studija NebulaJoy.

P: Koje su specifičnosti nove Devil May Cry igre?
O: Nova Devil May Cry igra kombinuje elemente iz prethodnih delova franšize i pruža igračima visokokvalitetnu grafiku i fluidan gameplay.