*EN Вештачка интелигенција

Novi pametni telefon Nothing Phone (2a): Dostupnost, specifikacije i boje

Summary

Novi nadolazeći pametni telefon srednje klase, Nothing Phone (2a), već je izazvao veliko interesovanje otkako je najavljen za Mobile World Congress (MWC) 2024 u Barseloni. Indijski sajt Smartprix objavio je informacije o specifikacijama telefona koje otkrivaju mnoge detalje o ovom […]

Novi pametni telefon Nothing Phone (2a): Dostupnost, specifikacije i boje

Novi nadolazeći pametni telefon srednje klase, Nothing Phone (2a), već je izazvao veliko interesovanje otkako je najavljen za Mobile World Congress (MWC) 2024 u Barseloni. Indijski sajt Smartprix objavio je informacije o specifikacijama telefona koje otkrivaju mnoge detalje o ovom uređaju.

Ekran telefona očekuje se da će biti AMOLED dijagonale 6,7 inča i rezolucije 1.084 x 2.412 piksela sa frekvencijom osvežavanja od 120 Hz. Procesor će biti Dimensity 7200. Nothing Phone (2a) imaće sistem kamera na zadnjoj strani koji se sastoji od glavnog senzora Samsung S5KNG9 od 50 MP i ultraširoke kamere Samsung S5KJN1 od 50 MP. Prednja selfi kamera verovatno će imati Sony senzor IMX615 od 32 MP.

Ono što je interesantno jeste da će Nothing Phone (2a) biti dostupniji od prethodne verzije, a biće ponuđen u četiri različite varijante: za Indiju, Evropu, Japan i ostala svetska tržišta. U početku će biti dostupan u crnoj i beloj boji, ali moguće je da će se kasnije pojaviti i neke druge boje.

Novi Nothing Phone (2a) obećava da će biti pristupačan i da će imati impresivne specifikacije, što ga čini privlačnim izborom za korisnike koji traže pouzdan i funkcionalan pametni telefon srednje klase.

FAQ:

1. Koji je predloženi datum lansiranja Nothing Phone (2a)?
Nothing Phone (2a) biće predstavljen na Mobile World Congress (MWC) 2024 u Barseloni.

2. Kakav će biti ekran ovog telefona?
Nothing Phone (2a) imaće AMOLED ekran dijagonale 6,7 inča sa rezolucijom 1.084 x 2.412 piksela i frekvencijom osvežavanja od 120 Hz.

3. Koje kamere će biti prisutne na ovom telefonu?
Sistem kamera na zadnjoj strani novog Nothing Phone (2a) modela sastoji se od glavnog Samsung S5KNG9 senzora od 50 MP i ultraširoke kamere Samsung S5KJN1 od 50 MP. Prednja selfi kamera verovatno će imati Sony senzor IMX615 od 32 MP.

4. Koje boje će biti dostupne za Nothing Phone (2a)?
U početku će biti dostupan u crnoj i beloj boji, ali moguće je da će se kasnije pojaviti i neke druge boje.