*EN Вештачка интелигенција

Upustite se u uzbudljivu avanturu sa Cat Quest

Summary

Izvor: Epic Games Store Epic Games Store nastavlja sa svojim tradicionalnim programom besplatnog davanja igara, a sada je dostupna deseta igra u nizu od ukupno 17 naslova. Najnoviji naslov koji možete preuzeti potpuno besplatno je šarmantni akcioni RPG pod nazivom […]

Upustite se u uzbudljivu avanturu sa Cat Quest

Izvor: Epic Games Store

Epic Games Store nastavlja sa svojim tradicionalnim programom besplatnog davanja igara, a sada je dostupna deseta igra u nizu od ukupno 17 naslova. Najnoviji naslov koji možete preuzeti potpuno besplatno je šarmantni akcioni RPG pod nazivom Cat Quest.

Ova igra će bez sumnje privući vlasnike mačaka i ljubitelje RPG avantura. Mnogi je opisuju kao „Diablo, ali sa mačkama“. Ulazite u svet maštovitog fantazija koji čeka da bude istražen, a vaš glavni cilj je spašavanje vaše sestre koja je oteta.

Naoštrite mač i pripremite se za nezaboravnu avanturu. Brzo ćete shvatiti zašto je Cat Quest dobila pozitivne ocene od 95% gejmera na Steam platformi, kao i ocenu 79/100 od strane kritičara.

Cat Quest je dostupan for besplatno preuzimanje na Epic Games Store-u sve do 29. decembra u 17 časova. Ne propustite priliku da iskusite nešto potpuno novo.

Frequently Asked Questions

1. Kako mogu preuzeti Cat Quest?

Odgovor: Cat Quest možete preuzeti besplatno na Epic Games Store-u do 29. decembra u 17 časova.

2. Kakva je ova igra?

Odgovor: Cat Quest je šarmantna akciona RPG igra koja kombinuje mačke i avanturu u svetu fantazije.

3. Koje ocene je Cat Quest dobio od igrača i kritičara?

Odgovor: 95% gejmera na Steam platformi je pozitivno ocenilo Cat Quest, dok je igra dobila ocenu 79/100 od strane kritičara.

4. Koji je glavni cilj igre?

Odgovor: Glavni cilj igre Cat Quest je da spasite svoju otetu sestru.