*EN Вештачка интелигенција

Ghostwire: Tokyo – Paranormalna Avantura u Srcu Japana

Summary

Vreme prazničnog darivanja je u punom jeku, a Epic Games je pripremio pravi spektakl za igrače – Ghostwire: Tokyo, hit naslov koji će biti dostupan potpuno besplatno do 24. decembra 2023. godine. Ova igra će vas uvući u okultno ozračje […]

Ghostwire: Tokyo – Paranormalna Avantura u Srcu Japana

Vreme prazničnog darivanja je u punom jeku, a Epic Games je pripremio pravi spektakl za igrače – Ghostwire: Tokyo, hit naslov koji će biti dostupan potpuno besplatno do 24. decembra 2023. godine. Ova igra će vas uvući u okultno ozračje glavnog grada Japana, gde ćete otkrivati duhove iz japanskog folklora i suočiti se sa misterioznim nestancima stanovnika.

Ghostwire: Tokyo je izdan 2022. godine od strane kompanije Bethesda, dok je razvoj poveren renomiranom studiju Tango Gameworks, koji je poznat po serijalu The Evil Within. Ova igra je iz prvog lica i nudi uzbudljivu priču koju sprovodi protagonist Akito, mladi čovek sa paranormalnim sposobnostima koji je odlučan da otkrije tajnu koja je zapljusnula grad.

Metacritic, jedan od najvažnijih sajtova za ocenjivanje igara, je Ghostwire: Tokyo dobio ocene 78/100 od strane kritičara i 8.4/10 od strane gejmera. Ova igra je takođe dobila pozitivne reakcije na Steam platformi, gde je čak 82% igrača ocenilo igru pozitivno. Svi ovi podaci naglašavaju kvalitet i interesovanje koje Ghostwire: Tokyo izaziva kod igračke publike.

U regularnoj prodaji, Ghostwire: Tokyo košta 59.99 dolara, ali sada je dostupna potpuno besplatno na Epic Games Store. Ne propustite priliku da se pridružite avanturi u srcu Japana i otkrijete tajne koje se kriju iza paranormalnih sila.