*EN Вештачка интелигенција

Novi Samsung Galaxy S24 donosi revoluciju u fotografisanju uz pomoć veštačke inteligencije

Summary

Samsung je nedavno objavio tri nova videa koja nagoveštavaju neverovatne mogućnosti kamere na nadolazećoj Galaxy S24 seriji pametnih telefona. Ključna fraza „Zoom sa Galaxy AI dolazi“ ukazuje na to da će Samsung koristiti naprednu veštačku inteligenciju kako bi omogućio jedinstvene […]

Novi Samsung Galaxy S24 donosi revoluciju u fotografisanju uz pomoć veštačke inteligencije

Samsung je nedavno objavio tri nova videa koja nagoveštavaju neverovatne mogućnosti kamere na nadolazećoj Galaxy S24 seriji pametnih telefona. Ključna fraza „Zoom sa Galaxy AI dolazi“ ukazuje na to da će Samsung koristiti naprednu veštačku inteligenciju kako bi omogućio jedinstvene funkcije svojim kamerama.

Na osnovu informacija koje su procurele, čini se da Samsung ulaže puno napora u unapređenje fotografisanja uz pomoć veštačke inteligencije. Partnerstvo sa kompanijom Google koristeći Bard alat pokazuje da Samsung želi iskoristiti sve prednosti veštačke inteligencije za poboljšanje performansi kamere.

Iako detalji još uvek nisu dostupni, ovi tizer videi nas navode da očekujemo neke neverovatne trikove kamere na Galaxy S24 seriji. Veštačka inteligencija će omogućiti korisnicima da bez napora postignu profesionalne rezultate pri fotografisanju. Od poboljšane preciznosti fokusa do automatske prilagodbe podešavanja kamere u različitim uslovima osvetljenja, ova nova tehnologija će revolucionizovati način na koji koristimo pametne telefone za fotografisanje.

Sa datumom lansiranja zakazanim za 17. januar, nestrpljivo iščekujemo da vidimo sve mogućnosti Galaxy S24 serije. Sigurni smo da će Samsung doneti inovacije koje će promeniti našu perspektivu na mobilnu fotografiju.

FAQ:

Kako veštačka inteligencija unapređuje funkcionalnost kamera na Galaxy S24 seriji?

Veštačka inteligencija omogućava poboljšanu preciznost fokusa, automatsku prilagodbu podešavanja kamere u različitim uslovima osvetljenja i mnoge druge funkcije koje olakšavaju postizanje profesionalnih rezultata pri fotografisanju.

Kada će biti lansirana Galaxy S24 serija?

Galaxy S24 serija će biti lansirana 17. januara.

Koji je značaj partnerstva sa kompanijom Google?

Partnerstvo sa kompanijom Google, korišćenjem Bard alata, omogućava Samsungu da iskoristi napredne tehnologije veštačke inteligencije koje će unaprediti performanse kamere na Galaxy S24 seriji telefona.

– Izvor: primer.com