*EN Вештачка интелигенција

Sve što trebate znati o HyperX Cloud Stinger 2 Wireless slušalicama: Dizajn, zvuk, autonomija baterije i utisci korisnika

Summary

HyperX, kompanija koja je nekada bila deo Kingstone-a, a sada je u vlasništvu kompanije HP, poznata je po svojim gejmerskim perifernim uređajima. Jedan od njihovih najprodavanijih proizvoda su HyperX Cloud Stinger 2 Wireless slušalice. Ove slušalice obećavaju besprekoran bežični rad, […]

Sve što trebate znati o HyperX Cloud Stinger 2 Wireless slušalicama: Dizajn, zvuk, autonomija baterije i utisci korisnika

HyperX, kompanija koja je nekada bila deo Kingstone-a, a sada je u vlasništvu kompanije HP, poznata je po svojim gejmerskim perifernim uređajima. Jedan od njihovih najprodavanijih proizvoda su HyperX Cloud Stinger 2 Wireless slušalice. Ove slušalice obećavaju besprekoran bežični rad, udobnost, dugotrajnu autonomiju baterije, kao i neke dodatne interesantne funkcije, sve to po pristupačnoj ceni.

Krenimo od dizajna. Cloud Stinger 2 Wireless slušalice izgledaju prilično prigušeno za gejmerski proizvod. Izrađene su od plastike i uglavnom su mat crne boje. Imaju nepravilan oblik, srebrni HyperX logotip i crveni točkić za kontrolu jačine zvuka. Ovaj dizajn neće se svideti svima, ali je dobra odluka, posebno ako će se slušalice koristiti i za video pozive gde je potrebno održati dozu profesionalnosti.

Što se tiče udobnosti, Cloud Stinger 2 Wireless slušalice su lagane i imaju jastučiće od memorijske pene presvučene veštačkom kožom koji odlično prijanjaju oko ušiju i pružaju dobar komfor tokom upotrebe. Takođe, mogu se prilagoditi obliku i veličini glave zahvaljujući klizačima na kojima se može videti koliko su školjke izvučene iz trake.

Što se tiče zvuka, Cloud Stinger 2 Wireless slušalice imaju neodijumske drajvere od 50 mm i frekventni opseg od 10 Hz do 20,2 kHz. Zvuk je glasan, jasan, sa dobrom separacijom tonova i zadovoljavajućom količinom basa. Ove slušalice takođe imaju implementiranu DTS Headphone:X Spatial Audio tehnologiju, koja pruža prostran zvuk i pomaže u utvrđivanju pozicije neprijatelja prilikom igranja igara.

Slušalice imaju kvalitetan mikrofon sa mogućnošću poništavanja buke i gašenja prilikom podizanja. Takođe, imaju izuzetno dugotrajnu autonomiju baterije – do 20 sati – što je odlično za duge gejming sesije. Međutim, LED indikator baterije nije najbolje dizajniran, što može dovesti do neshvatljivih grešaka prilikom očitavanja stanja baterije.

Ukoliko tražite gejmerske slušalice koje pružaju udobnost, dobar zvuk i dugotrajnu autonomiju baterije, HyperX Cloud Stinger 2 Wireless su odličan izbor. Pored toga, ove slušalice dobile su pozitivne utiske korisnika koji su istakli da su glasni, udobni i pružaju odličan audio doživljaj.

FAQ

Ko je vlasnik kompanije HyperX?

Kompanija HyperX je trenutno u vlasništvu kompanije HP.

Koje su glavne karakteristike HyperX Cloud Stinger 2 Wireless slušalica?

Glavne karakteristike ovih slušalica su besprekoran bežični rad, udobnost, dugotrajna autonomija baterije i dobar zvuk.

Koje dodatne funkcije imaju HyperX Cloud Stinger 2 Wireless slušalice?

HyperX Cloud Stinger 2 Wireless slušalice imaju mogućnost poništavanja buke, gašenja mikrofona prilikom podizanja i DTS Headphone:X Spatial Audio tehnologiju.

Koliko traje autonomija baterije HyperX Cloud Stinger 2 Wireless slušalica?

Autonomija baterije ovih slušalica je do 20 sati.