*EN Вештачка интелигенција

Novi Samsung Galaxy S23 FE – Premijum osećaj u pristupačnom paketu

Summary

Korisnici Samsung telefona su imali dugačko iščekivanje za najnoviji model iz Fan Edition serije. Galaxy S23 FE je konačno stigao i donosi premium osećaj u nešto svedenijem i jeftinijem paketu. Iako je prethodni model, Galaxy S21 FE, objavljen u januaru […]

Novi Samsung Galaxy S23 FE – Premijum osećaj u pristupačnom paketu

Korisnici Samsung telefona su imali dugačko iščekivanje za najnoviji model iz Fan Edition serije. Galaxy S23 FE je konačno stigao i donosi premium osećaj u nešto svedenijem i jeftinijem paketu. Iako je prethodni model, Galaxy S21 FE, objavljen u januaru 2022. godine, novi Galaxy S23 FE je zamenio verziju „S22 FE“ i donosi brojne unapređenja.

Samsung je zadržao prepoznatljiv dizajn sa tri kamere na poleđini, ali je sada dodao blic između prvog i drugog senzora. Telefon je nešto veći od standardnih Galaxy S23 modela, sa ekranom od 6,4 inča i većim okvirima. Korisnici mogu odabrati između nekoliko boja, uključujući Mint, Cream, Graphite, Purple, Indigo i Tangerine.

Galaxy S23 FE impresionira i svojim ekranom. Dynamic AMOLED 2X displej od 6,4 inča pruža visoku rezoluciju, osvežavanje od 120Hz i HDR10+ podršku. Bez obzira na malo veće okvire, dizajn telefona je izvanredan.

Kamera je jedna od glavnih prednosti Galaxy S23 FE modela. Glavna kamera ima senzor od 50MP, dok su tu i 8MP telefoto i 12MP ultraširoki senzori. Telefoto kamera omogućava 3x optičko zumiranje i snimanje videa u 8K rezoluciji. Prednja kamera ima 10MP i može snimati 4K video.

Kada je u pitanju performansa, Galaxy S23 FE radi glatko zahvaljujući Exynos 2200 čipsetu i Xclipse 920 GPU-u. Telefon nudi i solidnu bateriju od 4500mAh sa brzim punjenjem od 25W i podrškom za bežično punjenje.

Ukratko, Samsung Galaxy S23 FE je postigao pravu ravnotežu između premijum osećaja i pristupačnosti. Sa moćnom kamerom, impresivnim ekranom i pouzdanim performansama, ovaj telefon je siguran izbor za one koji traže vrhunski uređaj po pristupačnijoj ceni.

FAQ

Koje su glavne karakteristike Samsung Galaxy S23 FE?

Samsung Galaxy S23 FE ima 6,4 inčni Dynamic AMOLED 2X displej, trostruku kameru sa senzorima od 50MP, 8MP i 12MP, Exynos 2200 čipset, 4500mAh bateriju i podršku za brzo punjenje i bežično punjenje.

Kakve boje su dostupne za Samsung Galaxy S23 FE?

Samsung Galaxy S23 FE je dostupan u nekoliko boja, uključujući Mint, Cream, Graphite, Purple, Indigo i Tangerine.

Koji je operativni sistem na Samsung Galaxy S23 FE?

Samsung Galaxy S23 FE dolazi sa Android 14 operativnim sistemom i Samsungovim One UI 6.0 korisničkim interfejsom.

Da li Samsung Galaxy S23 FE podržava 5G mrežu?

Informacije o podršci za 5G mrežu nisu dostupne u ovom trenutku.

Izvor: B92.net