*EN Вештачка интелигенција

Tecno spreman da predstavi Phantom V2 Fold: Šta treba očekivati?

Summary

Tekst: Izgleda da je Tecno spreman da predstavi Phantom V2 Fold, naslednika svog prvog preklopnog modela pametnog telefona. Novi Phantom V2 Fold je privukao pažnju javnosti pojavom na Geekbench platformi za testiranje, otkrivajući ključne specifikacije i povećavajući interesovanje korisnika širom […]

Tecno spreman da predstavi Phantom V2 Fold: Šta treba očekivati?

Tekst: Izgleda da je Tecno spreman da predstavi Phantom V2 Fold, naslednika svog prvog preklopnog modela pametnog telefona. Novi Phantom V2 Fold je privukao pažnju javnosti pojavom na Geekbench platformi za testiranje, otkrivajući ključne specifikacije i povećavajući interesovanje korisnika širom sveta.

Uzimajući u obzir informacije iz Geekbench liste, nagađa se da će ovaj novi preklopni telefon, takođe poznat kao model AE10, imati snažan 1,8 GHz osmojezgarni procesor. Podaci ukazuju na to da će četiri jezgra biti taktovana na 1,8 GHz, tri na 2,85 GHz, dok će jedno primarno jezgro moći da dostigne brzinu od impresivnih 3,20 GHz.

Postoje naznake da bi novi Phantom V2 Fold mogao da sadrži MediaTek Dimensity 9000+ čipset, što je ista komponenta koja je pokretala prethodni model, Tecno Phantom V Fold. Ova strategija omogućava kompaniji Tecno da zadrži konkurentske cene na tržištu preklopnih pametnih telefona, pružajući istovremeno korisnicima vrhunsku tehnologiju.

Pored snažnog procesora, Phantom V2 Fold će dolaziti sa impresivnih 12 GB RAM-a i najnovijim Android 14 operativnim sistemom. Geekbench rezultati ukazuju na obećavajuću performansu ovog uređaja, sa visokim ocenama u single-core i multi-core testiranjima.

Iako detalji o tačnom datumu lansiranja još uvek nisu poznati, izveštaji sugerišu da bi Phantom V2 Fold mogao biti predstavljen već u prvom kvartalu 2024. Postoji mogućnost da se to dogodi na Mobile World Congress-u (MWC), strateškom događaju za kompaniju Tecno. MWC je jedan od najvećih globalnih mobilnih događaja, a održava se krajem februara i početkom marta. Očekuje se da će ljubitelji mobilnih telefona biti uzbudjeni zbog daljih informacija o ovom visoko iščekivanom preklopnom uređaju tokom MWC-a.

Često postavljana pitanja (FAQ) u vezi sa Tecno Phantom V2 Fold:

1. Koje su specificije Tecno Phantom V2 Fold telefona?
– Tecno Phantom V2 Fold ima 1,8 GHz osmojezgarni procesor, 12 GB RAM-a i najnoviji Android 14 operativni sistem. Detaljnije specifikacije se mogu pronaći na službenoj stranici proizvođača Tecno.

2. Koji je čipset koji se koristi u Tecno Phantom V2 Fold?
– Prema nagađanjima, Tecno Phantom V2 Fold će sadržavati MediaTek Dimensity 9000+ čipset, koji je takođe korišćen u prethodnom modelu, Tecno Phantom V Fold.

3. Kada će Tecno Phantom V2 Fold biti dostupan na tržištu?
– Tačan datum lansiranja još uvek nije poznat, ali se pretpostavlja da će biti predstavljen već u prvom kvartalu 2024. Moguće je da će lansiranje biti tokom Mobile World Congress (MWC) događaja.

4. Šta je Mobile World Congress (MWC)?
– Mobile World Congress (MWC) je jedan od najvećih globalnih mobilnih događaja koji se održava krajem februara i početkom marta. Očekuje se da će Tecno predstaviti Phantom V2 Fold tokom ovog događaja. Više informacija o MWC-u možete pronaći ovde.

Napomena: Ovaj prevod je baziran na datom tekstu i podrazumeva se da se specifikacije i datumi mogu promeniti. Za tačne informacije, preporučuje se posetiti službenu stranicu proizvođača Tecno.