*EN Вештачка интелигенција

Tecno objavljuje partnerstvo s Dolby Laboratories za Dolby Atmos zvuk

Summary

Inovativni tehnološki brend Tecno najavio je partnerstvo sa Dolby Laboratories, vodećom kompanijom u oblasti doživljaja sadržaja. Ovo partnerstvo će globalnim korisnicima Tecno uređaja omogućiti izuzetno iskustvo prostornog zvuka Dolby Atmos, koje će obuhvatiti dubinu, jasnoću i detalje kao nikada do […]

Tecno objavljuje partnerstvo s Dolby Laboratories za Dolby Atmos zvuk

Inovativni tehnološki brend Tecno najavio je partnerstvo sa Dolby Laboratories, vodećom kompanijom u oblasti doživljaja sadržaja. Ovo partnerstvo će globalnim korisnicima Tecno uređaja omogućiti izuzetno iskustvo prostornog zvuka Dolby Atmos, koje će obuhvatiti dubinu, jasnoću i detalje kao nikada do sada. Dolby Atmos će prvo biti dostupan korisnicima putem nove serije POVA 6, koja će biti lansirana na Mobile World Congress 2024. godine.

Jack Guo, generalni menadžer Tecno, istakao je da je ovo partnerstvo sa Dolby prilika za unapređenje korisničkog iskustva i pružanje novih mogućnosti korisnicima Tecno pametnih telefona. Oni će imati privilegiju da otkriju nove nivoe zvučnih i vizuelnih efekata putem Dolby Atmos tehnologije.

Dolby Laboratories takođe je izrazio zadovoljstvo zbog saradnje sa Tecno i mogućnosti pružanja Dolby Atmos iskustva širokom krugu potrošača širom sveta. Dolby Atmos nudi premium audio doživljaj sa bogatim dubinom, kristalnom jasnoćom i detaljima koji će zadovoljiti sve potrebe korisnika Tecno uređaja.

Dolby Atmos transformiše mobilno iskustvo zabave putem prostornog zvučnog efekta, koji se kreće iznad i oko korisnika. Ova tehnologija omogućava korisnicima da uživaju u bogatom stereo zvuku putem slušalica ili ugrađenih zvučnika na uređaju. Dolby Atmos takođe poboljšava zvuk muzike, igara, filmova i emisija na telefonu, pružajući prirodnije iskustvo slušanja.

Saradnja sa Dolby neće biti ograničena samo na seriju POVA 6, već će Dolby Atmos tehnologija biti ugrađena i u buduće Tecno CAMON i PHANTOM serije uređaja. Ova saradnja obećava stvaranje inovativnih iskustava zabave za globalne korisnike Tecno uređaja, koji su u potrazi za neviđenim mogućnostima zabave.

Vizija Tecno i Dolby je stvaranje novih iskustava za korisnike mobilnih uređaja i unapređenje mobilne zabave širom sveta. Partnerstvo između ove dve kompanije donosi revolucionarno iskustvo slušanja omiljenog zabavnog sadržaja, koje će korisnike Tecno uređaja uvući u same akcije.

Često postavljana pitanja (FAQ):

1. Šta je partnerstvo između Tecno brenda i Dolby Laboratories?
Partnerstvo između Tecno brenda i Dolby Laboratories je saradnja u oblasti doživljaja sadržaja koja omogućava globalnim korisnicima Tecno uređaja da iskuse prostorni zvuk Dolby Atmos.

2. Šta je Dolby Atmos tehnologija?
Dolby Atmos tehnologija je tehnologija prostornog zvuka koja pruža premium audio doživljaj sa bogatim dubinom, kristalnom jasnoćom i detaljima.

3. Kada će Dolby Atmos biti dostupan korisnicima Tecno uređaja?
Dolby Atmos će prvo biti dostupan korisnicima putem nove serije POVA 6, koja će biti lansirana na Mobile World Congress 2024. godine.

4. Kako Dolby Atmos transformiše mobilno iskustvo zabave?
Dolby Atmos transformiše mobilno iskustvo zabave putem prostornog zvučnog efekta koji se kreće iznad i oko korisnika, pružajući prirodnije iskustvo slušanja muzike, igara, filmova i emisija na telefonu.

5. Koje će uređaje podržavati Dolby Atmos tehnologija?
Saradnja sa Dolby neće biti ograničena samo na seriju POVA 6, već će Dolby Atmos tehnologija biti ugrađena i u buduće Tecno CAMON i PHANTOM serije uređaja.

6. Koja je vizija Tecno brenda i Dolby Laboratories?
Vizija Tecno brenda i Dolby Laboratories je stvaranje novih iskustava za korisnike mobilnih uređaja i unapređenje mobilne zabave širom sveta.

Ključni termini:
– Tecno brend: Inovativni tehnološki brend.
– Dolby Laboratories: Vodeća kompanija u oblasti doživljaja sadržaja.
– Dolby Atmos: Tehnologija prostornog zvuka koja pruža premium audio doživljaj.

Sugerišani korisni linkovi:
Tecno Mobile
Dolby