*EN Вештачка интелигенција

Revulucija u svetu ekrana: Upoznajte TCL NxtPaper 14 Pro

Summary

TCL je nedavno predstavio svoj najnoviji proizvod – potpuno novi TCL NxtPaper 14 Pro, koji je opremljen najnovijom NxtPaper 3.0 tehnologijom ekrana. Ovaj tablet predstavlja revoluciju u svetu ekrana i donosi mnoge inovacije koje će korisnicima pružiti jedinstveno iskustvo. Umesto […]

Revulucija u svetu ekrana: Upoznajte TCL NxtPaper 14 Pro

TCL je nedavno predstavio svoj najnoviji proizvod – potpuno novi TCL NxtPaper 14 Pro, koji je opremljen najnovijom NxtPaper 3.0 tehnologijom ekrana. Ovaj tablet predstavlja revoluciju u svetu ekrana i donosi mnoge inovacije koje će korisnicima pružiti jedinstveno iskustvo.

Umesto da koristi tradicionalni LCD ekran, TCL NxtPaper 14 Pro koristi ekran od 14 inča u formatu 16:10, sa izuzetnom rezolucijom od 2.880×1.800 piksela i impresivnom brzinom kadrova od 120Hz. Ono što je posebno zanimljivo je da je ovaj ekran 10% svetliji nego prethodni modeli i sada dostiže neverovatnih 700 nita.

Ono što izdvaja NxtPaper 3.0 tehnologiju je površina ekrana koja je nalik papiru, što smanjuje refleksije i omogućava izuzetan prikaz sadržaja. Pored toga, ovaj ekran ima automatsko prilagođavanje temperature boje u skladu sa ambijentalnim svetlom, što omogućava prirodan prikaz boja u bilo kojem okruženju. Takođe, integrisani filter plave svetlosti štiti oči korisnika od zamora, čime se omogućava duže i udobnije korišćenje uređaja.

Da bi se još više približio izgledu pravog papira, nedavno je u dizajn ekrana dodat i polarizacioni filter. Ova inovacija pruža jasniji i oštriji prikaz sadržaja, čime se korisnicima omogućava potpuno uranjanje u virtuelni svet.

TCL NxtPaper 14 Pro je samo jedan od prvih proizvoda iz TCL-a koji koristi ovu inovativnu NxtPaper 3.0 tehnologiju. Sa sve većim zahtevima korisnika za boljom kvalitetom ekrana, ova tehnologija će sigurno promeniti način na koji koristimo elektronske uređaje.

FAQ:
Q: Koji je format ekrana TCL NxtPaper 14 Pro tableta?
A: TCL NxtPaper 14 Pro koristi LCD ekran od 14 inča u formatu 16:10.

Q: Kakva je rezolucija ekrana TCL NxtPaper 14 Pro tableta?
A: Rezolucija ekrana TCL NxtPaper 14 Pro je 2.880×1.800 piksela.

Q: Koliko nita dostiže ekran TCL NxtPaper 14 Pro tableta?
A: Ekran TCL NxtPaper 14 Pro dostiže 700 nita.

Q: Kako ekran NxtPaper 3.0 tehnologije smanjuje refleksije?
A: NxtPaper 3.0 tehnologija koristi površinu ekrana nalik papiru, koja smanjuje refleksije i omogućava jasan prikaz sadržaja.