*EN Вештачка интелигенција

Novi album i neočekano druženje sa Borom Đorđevićem – Intervju sa Petrom Devićem

Summary

Petar Dević, poznati takmičar šoua „Nikad nije kasno“, nedavno je imao nezaboravno iskustvo pred Grandovim kamerama. Na samom početku intervjua, Petar je pustio glas i zapevao, a njemu se pridružio i njegov kum koji ga je podržao na sceni. Međutim, […]

Novi album i neočekano druženje sa Borom Đorđevićem – Intervju sa Petrom Devićem

Petar Dević, poznati takmičar šoua „Nikad nije kasno“, nedavno je imao nezaboravno iskustvo pred Grandovim kamerama. Na samom početku intervjua, Petar je pustio glas i zapevao, a njemu se pridružio i njegov kum koji ga je podržao na sceni. Međutim, ono što je iznenadilo sve prisutne je bilo neočekivano druženje sa Borom Đorđevićem.

U razgovoru sa novinarom, Petar je otkrio da je trenutno aktivan u pripremi svog novog albuma. Izuzetno mu je drago što mu u tom procesu pomaže upravo njegov kum, koji je talentovani aranžer i kompozitor.

„Ponosan sam na ono što smo do sada postigli. Radim punom parom i skupljam materijal za sledeći album. Sa kumom imam izvanrednu saradnju i zajedno dodajemo kreativne ideje u muziku koju stvaramo“, izjavio je Petar.

Petar je takođe otkrio da je susret sa Borom Đorđevićem bio pravo iznenađenje za njega i da je to ostvarenje njegovog božićnog sna.

„Družio sam se sa mnogim muzičarima, ali nikada nisam imao priliku da upoznam Boru. Zato sam bio prilično iznenađen kada sam saznao da će biti u žiriju. Nisam imao tremu, ali ta situacija me je zaista iznenadila i bila mi je velika čast“, iskreno je priznao Petar.

Novi album Petra Devića, uz podršku njegovog kuma, očekuje se sa velikim iščekivanjem. Fans can’t wait to hear the unique blend of their talent and creativity. Petar’s unexpected meeting with Bora Đorđević has surely added another layer of excitement to his musical journey.

FAQ:
1. Ko je Petar Dević?
Petar Dević je takmičar iz šoua „Nikad nije kasno“ i talentovani pevač.

2. Kada će izaći novi album Petra Devića?
Trenutno nema tačnog datuma izlaska albuma, ali očekuje se uskoro.

3. Ko je Bora Đorđević?
Bora Đorđević je poznati srpski pevač i lider grupe Riblja Čorba.

4. Ko je aranžer i kompozitor na novom albumu Petra Devića?
Petarov kum, koji mu pruža podršku i pomaže u kreiranju muzike, takođe je aranžer i kompozitor na albumu.