*EN Вештачка интелигенција

Surprising Features of the Honor Magic V2

Summary

Kompanija Honor nedavno je predstavila svoj novi pametni telefon Magic V2 na evropskom tržištu. Ovaj telefon već je postigao veliki uspjeh u Kini, ali tek sada je dostupan na Stari kontinent. Honor je odlučio predstaviti Magic V2 u Porsche Experience […]

Surprising Features of the Honor Magic V2

Kompanija Honor nedavno je predstavila svoj novi pametni telefon Magic V2 na evropskom tržištu. Ovaj telefon već je postigao veliki uspjeh u Kini, ali tek sada je dostupan na Stari kontinent. Honor je odlučio predstaviti Magic V2 u Porsche Experience Centru u Njemačkoj, čineći Evropu svojim „drugim domom“.

Magic V2 dolazi u dvije elegantne boje – ljubičastoj i crnoj. Ovaj visokokvalitetni telefon može se nabaviti po cijeni od 1999 EUR za verziju sa 16 GB radne memorije (RAM-a) i 512 GB interne memorije. Kao dodatak, kupci će biti nagrađeni Magic Care+ opcijom koja omogućava besplatnu zamjenu ekrana.

Jedna od najimpresivnijih karakteristika Magic V2 je ekran. Telefon ima OLED ekran dijagonale 6,43“ sa rezolucijom od 2367 x 1060 piksela i stopom osvježavanja od 120 Hz. Ovaj ekran također ima TÜV Rheinland certifikat i može postići maksimalnu osvijetljenost od 2500 nita. Kada se otvori, ekran postaje još impresivniji – dijagonale 7,92“ sa OLED rezolucijom od 2344 x 2156 piksela i istom stopom osvježavanja.

Kada je riječ o kamerama, Magic V2 ne razočarava. Telefon ima kameru od 16 MP na vanjskom ekranu i istu takvu kameru na unutrašnjem ekranu. Na poleđini telefona nalazi se glavni senzor kamere od 50 MP, ultraširoki senzor od 50 MP i telefoto senzor od 20 MP sa impresivnim 40x povećanjem.

Dizajn i kvalitet izrade također su glavni fokus ovog telefona. Honor je učinio Magic V2 izuzetno tanjim i laganim – samo 9,9 mm debljine kada je zatvoren i impresivnih 4,7 mm kada je otvoren. Telefon je također izdržljiv, zahvaljujući novoj Honor Luban titanijumskoj šarki koja omogućava telefonu da izdrži do 400.000 savijanja bez ikakvih problema.

Ovaj telefon je zaista snaga za sebe, a svoju snagu crpi iz Snapdragon 8 Gen 2 procesora u overclockanoj verziji.

Magic V2 je definitivno jedinstven i intuitivan pametni telefon, koji će sigurno osvojiti srca evropskih korisnika.

Često postavljana pitanja (FAQ):

Pitanje: Koje su boje dostupne za Honor Magic V2?
Odgovor: Honor Magic V2 je dostupan u ljubičastoj i crnoj boji.

Pitanje: Koja je cijena Honor Magic V2 telefona?
Odgovor: Honor Magic V2 može se nabaviti po cijeni od 1999 EUR za verziju sa 16 GB RAM-a i 512 GB interne memorije.

Pitanje: Koji je ekran Magic V2 telefona?
Odgovor: Telefon ima OLED ekran dijagonale 6,43“ sa rezolucijom od 2367 x 1060 piksela i stopom osvježavanja od 120 Hz. Kada se otvori, ekran postaje dijagonale 7,92“ sa OLED rezolucijom od 2344 x 2156 piksela i istom stopom osvježavanja.

Pitanje: Koje su karakteristike kamera Magic V2 telefona?
Odgovor: Magic V2 ima kameru od 16 MP na vanjskom ekranu, istu takvu kameru na unutrašnjem ekranu i glavni senzor kamere od 50 MP, ultraširoki senzor od 50 MP i telefoto senzor od 20 MP na poleđini.

Pitanje: Kako izgleda i kakvog je kvaliteta izrade Magic V2?
Odgovor: Honor je učinio Magic V2 izuzetno tanjim i laganim – samo 9,9 mm debljine kada je zatvoren i 4,7 mm kada je otvoren. Telefon je također izdržljiv, zahvaljujući novoj Honor Luban titanijumskoj šarki koja omogućava telefonu da izdrži do 400.000 savijanja.

Pitanje: Kakav je procesor Magic V2 telefona?
Odgovor: Magic V2 koristi Snapdragon 8 Gen 2 procesor u overclockanoj verziji.

Jargon:
– RAM: radna memorija
– OLED: Organic Light-Emitting Diode
– TÜV Rheinland certifikat: Certifikat koji potvrđuje kvalitet i sigurnost proizvoda
– Snapdragon: Serija procesora koju proizvodi Qualcomm Inc.

Sugestije za povezane linkove:
hihonor.com
qualcomm.com