*EN Вештачка интелигенција

DualSense V2 kontroler za PlayStation 5: Poboljšanja udobnosti i trajanja baterije

Summary

Novi DualSense V2 kontroler za PlayStation 5 donosi brojna poboljšanja u odnosu na originalni model, što je privuklo pažnju ljubitelja gejminga širom sveta. Prema informacijama sa kanadskog sajta Best Buy Canada, koji su brzo uklonjeni, kontroler zadržava istu cenu kao […]

DualSense V2 kontroler za PlayStation 5: Poboljšanja udobnosti i trajanja baterije

Novi DualSense V2 kontroler za PlayStation 5 donosi brojna poboljšanja u odnosu na originalni model, što je privuklo pažnju ljubitelja gejminga širom sveta. Prema informacijama sa kanadskog sajta Best Buy Canada, koji su brzo uklonjeni, kontroler zadržava istu cenu kao prethodnik, ali donosi ključne inovacije.

Najznačajnija promena je smanjenje težine kontrolera na 280 grama, što je pad od oko 22 posto u odnosu na originalni DualSense. Ovo rezultira većom udobnošću tokom dugotrajnog igranja, posebno u poređenju sa težim Edge modelom. Osim toga, DualSense V2 ima znatno duže trajanje baterije od prethodnika, moguće je do 12 sati neprekidnog korišćenja. To je značajno poboljšanje u odnosu na originalni DualSense i Edge model.

Jedna od dodatnih pogodnosti koju donosi novi kontroler je uključivanje DualSense stanice za punjenje u paket. Ova stanica omogućava simultano punjenje do dva kontrolera, što je praktično i smanjuje opterećenje USB portova na konzoli.

DualSense V2 neće privući samo vlasnike PlayStation 5 konzola, već i PC igrače koji preferiraju raspored dugmića Plejstejšn kontrolera.

Soni ima za cilj poboljšanje iskustva igranja i rešavanje problema sa trajanjem baterije u poređenju sa drugim kontrolerima na tržištu. Očekuje se da novi DualSense V2 kontroler bude dostupan širom sveta u narednim mesecima, a prema glasinama, može se nagovestiti i skori dolazak PlayStation 5 Pro konzole koja bi bio savršen par za ovaj novi kontroler.

FAQ:

Q: Koji su ključni finansijski detalji o novom DualSense kontroleru?
A: Novi DualSense V2 kontroler zadržava istu cenu od 89,99 kanadskih dolara kao i prethodnik.

Q: Koje su glavne promene u odnosu na originalni model?
A: DualSense V2 ima smanjenu težinu na 280 grama i znatno duže trajanje baterije do 12 sati neprekidnog korišćenja.

Q: Šta je DualSense stanica za punjenje?
A: DualSense stanica za punjenje je dodatak koji dolazi uz kontroler i omogućava simultano punjenje do dva kontrolera.

Q: Da li DualSense V2 kontroler privlači samo vlasnike PlayStation 5 konzola?
A: Ne, novi kontroler će verovatno privući i PC igrače koji preferiraju raspored dugmića Plejstejšn kontrolera.

Q: Kada se očekuje dostupnost DualSense V2 kontrolera širom sveta?
A: Očekuje se da će novi DualSense V2 kontroler biti dostupan širom sveta u narednim mesecima.