*EN Вештачка интелигенција

LG Electronics predstavlja inovativne smart monitore na sajmu CES 2024

Summary

Kompanija LG Electronics će na sajmu CES 2024 predstaviti svoje najnovije smart monitore koji su dizajnirani kako bi pružili veću produktivnost i zabavu korisnicima. Ovi monitori dolaze sa webOS platformom i nude raznovrsne korisne funkcije koje će unaprediti iskustvo korisnika. […]

LG Electronics predstavlja inovativne smart monitore na sajmu CES 2024

Kompanija LG Electronics će na sajmu CES 2024 predstaviti svoje najnovije smart monitore koji su dizajnirani kako bi pružili veću produktivnost i zabavu korisnicima. Ovi monitori dolaze sa webOS platformom i nude raznovrsne korisne funkcije koje će unaprediti iskustvo korisnika.

Novi LG MyView brend, koji će biti lansiran 2024. godine, simbolizuje personalizovano korisničko iskustvo, a novi monitori predstavljaju vrhunski primer onoga što ova kompanija može da pruži. Sa svojim impresivnim LG IPS 4K ekranima, poput modela 32SR85U koji je osvojio Nagradu za inovaciju na CES-u, ovi smart monitori su idealni za multimediju. Korisnici će moći da strimuju filmove, prate sportske događaje, slušaju muziku i rade na daljinu, sve to bez potrebe za dodatnim povezivanjem sa računarom.

LG MyView modeli će biti dostupni u nekoliko nijansi boje, uključujući bele, bež, roze i zelene, kako bi zadovoljili različite ukuse korisnika. Sa tankim, trostrano dizajniranim, skoro bezivodnim ekranima veličine 31,5 inča i postoljem koje se može podesiti, ovi monitori će pružiti izvanredno korisničko iskustvo i uštedeti prostor.

Ugrađena webOS 23 platforma omogućava MyView monitorima da podržavaju rad na daljinu ili kućnu zabavu. Korisnici će imati pristup raznim servisima za strimovanje, programima kao što su Microsoft 365 i Google Kalendar, kao i mogućnost bežičnog preslikavanja ekrana putem AirPlay 2 i Miracast tehnologija. Pored toga, integrisani Wi-Fi i Bluetooth omogućavaju povezivanje sa internetom i drugim spoljnim uređajima.

Potpredsednik i šef IT poslovne jedinice kompanije LG Electronics Business Solutions, YS Lee, istakao je da LG MyView smart monitori pružaju odličan kvalitet slike, pogodnosti webOS platforme, bežično povezivanje, elegantan dizajn i mnoge druge funkcije. Ovi personalizovani lifestyle monitori će zadovoljiti potrebe svakog kupca, bilo da gledaju TV, rade ili vežbaju.

Najnoviji modeli LG MyView smart monitora će biti izloženi na LG štandu na sajmu CES 2024 u Las Vegasu od 9. do 12. januara.

FAQ

Koji su glavni karakteristike LG MyView smart monitora?

LG MyView smart monitori dolaze sa webOS platformom, imaju impresivne LG IPS 4K ekrane, i nude raznovrsne korisne funkcije kao što su streaming filmova i serija, praćenje sportskih događaja, slušanje muzike i rad na daljinu bez povezivanja sa računarom.

Koje su boje dostupne za LG MyView monitore?

LG MyView monitori će biti dostupni u nijansama bele, bež, roze i zelene boje.

Kako MyView monitori unapređuju iskustvo korisnika?

MyView monitori imaju tanki, trostrano dizajnirani, skoro bezivodni ekran i postolje koje se može podesiti, što unapređuje iskustvo gledanja i štedi prostor. Takođe, podržavaju rad na daljinu i omogućavaju pristup raznim servisima za strimovanje, programima kao što su Microsoft 365 i Google Kalendar.