*EN Вештачка интелигенција

Xiaomi najavljuje novo HyperOS ažuriranje za odabrane Android uređaje

Summary

Xiaomi je nedavno najavio da će ukinuti MIUI i prebaciti svoje Android uređaje na novi HyperOS. Sada, došlo je vreme da HyperOS ažuriranje krene da stiže na telefone širom sveta, a kompanija je objavila listu podržanih uređaja za prvu fazu […]

Xiaomi najavljuje novo HyperOS ažuriranje za odabrane Android uređaje

Xiaomi je nedavno najavio da će ukinuti MIUI i prebaciti svoje Android uređaje na novi HyperOS. Sada, došlo je vreme da HyperOS ažuriranje krene da stiže na telefone širom sveta, a kompanija je objavila listu podržanih uređaja za prvu fazu ažuriranja.

Umesto citiranja kompanijske Twitter objave, možemo reći da Xiaomi je objavio listu od osam uređaja koji će primiti novo ažuriranje. Ovi uređaji uključuju: Xiaomi 13 Ultra, Xiaomi 13 Pro, Xiaomi 13, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 13T, Redmi Note 12, Redmi Note 12S i Xiaomi Pad 6. Ažuriranja će biti distribuirana tokom prvog kvartala 2024. godine.

HyperOS ažuriranje donosi brojne novitete i unapređenja za Xiaomi uređaje. Korisnici mogu očekivati bolje performanse, poboljšanu sigurnost i novi korisnički interfejs. HyperOS će takođe doneti nove funkcionalnosti i optimizacije za bolje iskustvo korišćenja.

FAQ:

1. Šta je HyperOS?
HyperOS je novo ažuriranje operativnog sistema koje Xiaomi implementira na svoje Android uređaje umesto postojećeg MIUI-ja. Ovo ažuriranje donosi brojne novitete i poboljšanja za korisnike.

2. Koji su uređaji podržani za HyperOS ažuriranje?
U prvoj fazi ažuriranja, osam uređaja će dobiti HyperOS ažuriranje: Xiaomi 13 Ultra, Xiaomi 13 Pro, Xiaomi 13, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 13T, Redmi Note 12, Redmi Note 12S i Xiaomi Pad 6.

3. Koje novitete donosi HyperOS ažuriranje?
HyperOS ažuriranje donosi bolje performanse, poboljšanu sigurnost, novi korisnički interfejs, nove funkcionalnosti i optimizacije za bolje iskustvo korišćenja.