*EN Вештачка интелигенција

Valve predstavlja novu funkciju privatnosti za Steam klijenta

Summary

Valve je nedavno najavio uvođenje nove funkcije privatnosti za svoj Steam klijent, koja omogućava korisnicima da biraju da li će određene igre koje kupuju i poseduju biti vidljive drugima na ovoj platformi. Ova najava je dočekana s oduševljenjem među korisnicima, […]

Valve predstavlja novu funkciju privatnosti za Steam klijenta

Valve je nedavno najavio uvođenje nove funkcije privatnosti za svoj Steam klijent, koja omogućava korisnicima da biraju da li će određene igre koje kupuju i poseduju biti vidljive drugima na ovoj platformi. Ova najava je dočekana s oduševljenjem među korisnicima, koji su često želeli da zadrže određene igre privatnim.

Nova funkcija omogućava korisnicima da označe igre kao privatne sa tri različita mesta – u korpi za kupovinu, na listi igara u veb pretraživaču ili direktno sa Steam klijenta. Ovaj novi filter privatnosti je veoma koristan za one koji su imali oklevanja prilikom kupovine određenih igara, kao što je slučaj sa popularnom igrom OnliCans: Thirst Date, koju mnogi igrači nisu želeli da drugi vide na njihovim profilima.

Osim što ova funkcija omogućava korisnicima da zadrže privatnost u vezi sa određenim igrama, takođe im pruža mogućnost da eksperimentišu sa različitim žanrovima igara bez straha od osude drugih korisnika. Korisnici će biti slobodni da istražuju i uživaju u čudnim specifičnim igrama simulatora, a da pritom ne moraju da se brinu o tome šta će njihovi prijatelji misliti.

Ukratko, nova funkcija privatnosti za Steam klijenta donosi korisnicima mogućnost da zadrže svoje preference u vezi sa igrama privatnim, čime se stvara veći osećaj slobode i prihvaćenosti. Sada će svi korisnici imati kontrolu nad tim koja igra će biti vidljiva drugima na platformi, a koja će ostati skrivena samo za njihove oči.

FAQ

1. Kako mogu da označim igru kao privatnu na Steam platformi?

Označavanje igre kao privatne možete izvršiti na tri mesta:
– U korpi za kupovinu
– Na listi igara u veb pretraživaču
– Sa samog Steam klijenta

2. Zašto je nova funkcija privatnosti korisna?

Nova funkcija privatnosti korisnicima omogućava da zadrže određene igre privatnim i da istražuju različite žanrove igara bez straha od osude drugih korisnika.

3. Da li će moji prijatelji i dalje moći da vide koje igre posedujem na Steam platformi?

Samo igre koje niste označili kao privatne biće vidljive drugima. Igre koje ste označili kao privatne biće skrivene od drugih korisnika.