*EN Вештачка интелигенција

Galaxy S24: Novi detalji o narednoj generaciji Samsung telefona

Summary

Prema najnovijim informacijama, očekuje se da će Samsung predstaviti tri nova modela telefona iz Galaxy S24 serije na nadolazećem Galaxy Unboxing događaju planiranom za 17. januar. Iako su zvanične potvrde još uvek izostale, procurele informacije sugerišu da će se dva […]

Galaxy S24: Novi detalji o narednoj generaciji Samsung telefona

Prema najnovijim informacijama, očekuje se da će Samsung predstaviti tri nova modela telefona iz Galaxy S24 serije na nadolazećem Galaxy Unboxing događaju planiranom za 17. januar. Iako su zvanične potvrde još uvek izostale, procurele informacije sugerišu da će se dva manja modela, Galaxy S24 i S24 Plus, prodavati u Evropi sa Exynos 2400 čipsetom, dok će Galaxy S24 Ultra koristiti Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 čipset na svim tržištima.

Osnovni model, Galaxy S24, očekuje se sa 6,2-inčnim Full HD+ Dynamic AMOLED ekranom rezolucije 1,080×2,340 piksela. Prema procurelim specifikacijama, telefon će imati trostruku kameru sa 50MP glavnim sočivom, 12MP ultra-širokim sočivom i 10MP telefoto senzorom sa 3x optičkim zumom. Baterija kapaciteta 4,000 mAh moći će se puniti brzim kablom od 25W, kao i bežičnim punjačem snage 15W.

Očekuje se da će Galaxy S24 serija doneti poboljšanja u performansama, kvalitetu fotografija i funkcionalnostima. Nova generacija telefona će najverovatnije uključivati i nove softverske mogućnosti, kao što su poboljšane opcije za fotografisanje, veća efikasnost baterije i unapređeni korisnički interfejs.

Ukoliko se najnovije informacije potvrde, Galaxy S24 serija mogla bi pružiti korisnicima vrhunsko iskustvo mobilne tehnologije u 2022. godini. Budite spremni za Galaxy Unboxing događaj 17. januara, gde ćete saznati sve detalje o novoj seriji Samsung telefona.

Često postavljana pitanja (FAQ)

Koje su glavne razlike između modela Galaxy S24, S24 Plus i S24 Ultra?

Glavna razlika između ovih modela je u korišćenom čipsetu. Galaxy S24 i S24 Plus će koristiti Exynos 2400 čipset u Evropi, dok će Galaxy S24 Ultra koristiti Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 na svim tržištima.

Kakve poboljšane funkcionalnosti se očekuju u Galaxy S24 seriji?

Očekuje se da će Galaxy S24 serija doneti poboljšanja u performansama, kvalitetu fotografija i funkcionalnostima. Takođe se očekuje da će nova generacija telefona imati unapređeni korisnički interfejs i nove softverske mogućnosti.

Kada će biti otkriveni svi detalji o Galaxy S24 seriji?

Predstavljanje Galaxy S24 serije očekuje se na Galaxy Unboxing događaju koji je planiran za 17. januar. Tom prilikom će biti otkriveni svi detalji o karakteristikama i funkcionalnostima ovih telefona.