*EN Вештачка интелигенција

Novo izdanje portala Trendovi donosi najnovije poslovne trendove za narednu godinu

Summary

Trendovi.co, portal koji nas već godinama informiše o ključnim poslovnim tendencijama, nedavno je objavio novo izdanje za narednu godinu. Ove godine, izdanje ima regionalni karakter, sa tekstovima autora iz Srbije, Hrvatske, Slovenije i Bosne i Hercegovine. Jedna od novina je […]

Novo izdanje portala Trendovi donosi najnovije poslovne trendove za narednu godinu

Trendovi.co, portal koji nas već godinama informiše o ključnim poslovnim tendencijama, nedavno je objavio novo izdanje za narednu godinu. Ove godine, izdanje ima regionalni karakter, sa tekstovima autora iz Srbije, Hrvatske, Slovenije i Bosne i Hercegovine. Jedna od novina je da su svi članci dostupni na slovenačkom jeziku.

Ovaj projekat, kojeg već osam godina realizuje agencija Pioniri u saradnji sa partnerima iz regiona, imao je za cilj da informiše čitaoce o ključnim trendovima u oblastima kao što su digitalni marketing, HR i brendiranje poslodavca, tehnologija, PR, ugostiteljstvo, mediji i mnoge druge. Članci koji su već objavljeni na portalu trendovi.co pružaju detaljan uvid u promene koje će oblikovati 2024. godinu, a u narednim nedeljama, sadržaj će biti redovno ažuriran novim temama.

Pored agencije Pioniri, autori članaka su i stručnjaci iz agencija 404, Degordian, CTA komunikacije, Cvoke, Builtt, Play team, Sidera i mnogih drugih koji su partneri na projektu. Uz njih, autorski tim čine predstavnici portala Netokracija, agencija Represent Communications i Smart Plus Research, kao i InStore Media, Vladimir Kovač iz Digitalka, Igor Grmuša iz Planete Sport, udruženje IAB Serbia, dobitnici regionalne nagrade SoMo Borac, WANNABE MAGAZINE, Obrt team, Katarina Šonjić, Gorana Risteski i mnogi drugi.

Svi članci iz ovogodišnjeg izdanja očekuju vas na portalu trendovi.co, gde će biti dostupni tokom cele godine. Budite korak ispred konkurencije i informišite se o najnovijim trendovima koji će uticati na vaš posao u narednoj godini.

FAQ

1. Koji je cilj portala Trendovi?

Portal Trendovi ima za cilj da informiše čitaoce o ključnim poslovnim trendovima i novinama koje će oblikovati narednu godinu.

2. Kako se razlikuje ovo izdanje portala od prethodnih?

Ovo izdanje porta Trendovi ima regionalni karakter, sa autorima iz Srbije, Hrvatske, Slovenije i Bosne i Hercegovine. Pored toga, svi članci su dostupni na slovenačkom jeziku.

3. Koje su oblasti obuhvaćene u ovogodišnjem izdanju portala?

Ovogodišnje izdanje portala obuhvata različite oblasti kao što su digitalni marketing, HR i brendiranje poslodavca, tehnologija, PR, ugostiteljstvo, mediji i mnoge druge.

4. Gde mogu pronaći članke sa najnovijim trendovima?

Svi članci iz ovogodišnjeg izdanja portala Trendovi mogu se pronaći na sajtu trendovi.co.