*EN Вештачка интелигенција

Sony predstavlja novu verziju PlayStation 5 sa unapređenim performansama i zvučnim opcijama

Summary

Sony je nedavno objavio novo softversko ažuriranje sistema za PlayStation 5, verziju 24.01-08.60.00, koje donosi brojna poboljšanja i unapređenja za ovu popularnu igračku konzolu. Ovo ažuriranje ima za cilj pružanje korisnicima fluidnijeg iskustva igranja, uz dodatak inovativnih audio mogućnosti i […]

Sony predstavlja novu verziju PlayStation 5 sa unapređenim performansama i zvučnim opcijama

Sony je nedavno objavio novo softversko ažuriranje sistema za PlayStation 5, verziju 24.01-08.60.00, koje donosi brojna poboljšanja i unapređenja za ovu popularnu igračku konzolu. Ovo ažuriranje ima za cilj pružanje korisnicima fluidnijeg iskustva igranja, uz dodatak inovativnih audio mogućnosti i praktičnih izmena.

Jedna od ključnih nadogradnji je mogućnost prilagođavanja zvuka pomoću ekvilajzera za vlasnike Sony Pulse Explore slušalica, koje su puštene u prodaju prošlog decembra. Korisnici ovih slušalica sada mogu podešavati zvuk prema svojim ličnim preferencama, omogućavajući im da maksimalno uživaju u svojim igračim sesijama. Ova funkcija omogućava dublje uranjanje u igru i stvaranje personalizovanog audio iskustva.

Pored toga, novo ažuriranje donosi i unapređenu Sidetone funkciju, koja omogućava korisnicima da čuju svoj sopstveni glas dok koriste slušalice. Ova opcija je posebno korisna tokom komunikacije sa drugim igračima preko mikrofona, jer pomaže u otklanjanju osećaja izolacije i stvaranju prirodnijeg audio okruženja.

Novo ažuriranje takođe donosi i niz manjih poboljšanja u performansama konzole, kako bi se osiguralo što bolje iskustvo igranja za sve korisnike. Sony je posvećen stalnom unapređivanju svojih proizvoda i slušanju povratnih informacija korisnika, kako bi osigurao da PlayStation 5 ostane vodeća opcija među igračima širom sveta.

Sa ovim najnovijim softverskim ažuriranjem, Sony nastavlja da nadograđuje PlayStation 5 i pruža korisnicima sve potrebne alate za nezaboravno iskustvo igranja. Bez sumnje, ova nadogradnja će obradovati zaljubljenike u PlayStation 5 i omogućiti im da istraže nove mogućnosti konzole.

Česta pitanja (FAQ) o najnovijem softverskom ažuriranju PlayStation 5:

1. Koje su ključne nadogradnje u verziji 24.01-08.60.00 ažuriranja sistema za PlayStation 5?
– Jedna od ključnih nadogradnji je mogućnost prilagođavanja zvuka pomoću ekvilajzera za vlasnike Sony Pulse Explore slušalica.
– Unapređena Sidetone funkcija koja omogućava korisnicima da čuju svoj sopstveni glas dok koriste slušalice.
– Niz manjih poboljšanja u performansama konzole.

2. Koji su benefiti prilagođavanja zvuka putem ekvilajzera za Sony Pulse Explore slušalice?
– Omogućava korisnicima da prilagođavaju zvuk prema svojim ličnim preferencama, kako bi maksimalno uživali u igrama.
– Pruža dublje uranjanje u igru i stvaranje personalizovanog audio iskustva.

3. Kako unapređena Sidetone funkcija može biti korisna?
– Omogućava korisnicima da čuju svoj sopstveni glas dok koriste slušalice, posebno tokom komunikacije sa drugim igračima preko mikrofona.
– Pomaže u otklanjanju osećaja izolacije i stvaranju prirodnijeg audio okruženja.

4. Šta Sony obećava korisnicima kroz ova poboljšanja i unapređenja?
– Sony je posvećen stalnom unapređivanju svojih proizvoda i slušanju povratnih informacija korisnika.
– Cilj je pružiti što bolje iskustvo igranja za sve korisnike i osigurati da PlayStation 5 ostane vodeća opcija među igračima širom sveta.

Više informacija o PlayStation 5:
Link

Molimo vas da imate na umu da su veze o PlayStation 5 iznad navedene kao „link“, ali zapravo su tekstualni opisi, jer prema zadatku ne smemo dodavati stvarne veze.