*EN Вештачка интелигенција

Novi PlayStation Plus naslovi za januar 2024

Summary

Sony je nedavno objavio prvobitan set besplatnih igara za PlayStation Plus pretplatnike u januaru 2024. godine. Ove igre će biti dostupne od 2. januara, a svaki mesec pretplatnici PlayStation Plus usluge dobijaju pristup novom setu besplatnih igara. Igre su dostupne […]

Novi PlayStation Plus naslovi za januar 2024

Sony je nedavno objavio prvobitan set besplatnih igara za PlayStation Plus pretplatnike u januaru 2024. godine. Ove igre će biti dostupne od 2. januara, a svaki mesec pretplatnici PlayStation Plus usluge dobijaju pristup novom setu besplatnih igara.

Igre su dostupne svim pretplatnicima PlayStation Plus usluge, bez obzira na vrstu njihove pretplate, bilo da je to PS Plus Essential, PS Plus Extra ili PS Plus Premium. Obično, svake poslednje srede prethodnog meseca se otkriva koji naslovi će biti dostupni narednog meseca. Tako je i ovaj put, kada su otkrivene besplatne igre za januar 2024.

Od 2. januara, pretplatnici PlayStation Plus usluge će moći da preuzmu igre poput A Plague Tale: Requiem, Evil West i Nobody Saves the World. Za razliku od PS Plus Extra i Premium igara, ove igre će ostati dostupne pretplatnicima neograničeno sve dok su prijavljeni na Sony uslugu.

A Plague Tale: Requiem je akcija-avanturistička igra sa skrivalicama koju je razvio Asobo Studio, a prvi put je objavljena 2022. godine. Direktni nastavak igre A Plague Tale: Innocence, Requiem nudi poboljšanu grafiku, unapređen gameplay i uzbudljivu priču koja drži fanove od početka do kraja. Bitno je napomenuti da će ovu igru moći da igraju samo pretplatnici PS Plus usluge na PS5 sledećeg meseca.

Evil West je pucačina iz trećeg lica smještena na Divljem zapadu, a Nobody Saves the World je kooperativa igra u kojoj igrači mogu postati različiti likovi i boriti se protiv neprijatelja.

Pored besplatnih igara, pretplatnici PlayStation Plus usluge moći će preuzeti Syrinx Collection kao bonus poklon, koji će im doneti dodatne predmete u Warframe igri.

Dok pretplatnici PlayStation Plus usluge nestrpljivo očekuju besplatne igre za januar, još uvek imaju vremena da preuzmu besplatne igre iz decembarskog lineup-a, uključujući LEGO 2K Drive, Powerwash Simulator i Sable.

FAQ:

1. Kako mogu preuzeti besplatne PlayStation Plus igre za januar 2024?

Od 2. januara, pretplatnici PlayStation Plus usluge mogu preuzeti igre A Plague Tale: Requiem, Evil West i Nobody Saves the World putem PlayStation Store-a.

2. Kako mogu postati PlayStation Plus pretplatnik?

Da biste postali PlayStation Plus pretplatnik, morate se prijaviti za pretplatu putem PlayStation Store-a ili putem konzole.

3. Koliko dugo mogu igrati preuzete besplatne igre?

Besplatne igre ostaju dostupne pretplatnicima PlayStation Plus usluge dok god su prijavljeni na Sony uslugu.