*EN Вештачка интелигенција

Smite 2: Unapređeno iskustvo igranja na Unreal Engine 5

Summary

Smite 2 će doneti značajna unapređenja u odnosu na originalnu igru. Kao prvo, napravljen je korak napred u grafici zahvaljujući upotrebi Unreal Engine 5. To znači da će igra biti vizuelno impresivnija i pružiti igračima realističnije iskustvo borbe. Pored toga, […]

Smite 2: Unapređeno iskustvo igranja na Unreal Engine 5

Smite 2 će doneti značajna unapređenja u odnosu na originalnu igru. Kao prvo, napravljen je korak napred u grafici zahvaljujući upotrebi Unreal Engine 5. To znači da će igra biti vizuelno impresivnija i pružiti igračima realističnije iskustvo borbe. Pored toga, developeri su posvetili pažnju i unapređenju samog igranja, uključujući redizajnirani korisnički interfejs koji će omogućiti lakše snalaženje i bolju interakciju sa igrom.

Jedna od najuzbudljivijih karakteristika Smite 2 je njegova potpuna cross-play podrška. To znači da će igrači moći da se igraju zajedno bez obzira na to na kojoj platformi su, što će unaprediti socijalni aspekt igre i omogućiti još veću zajednicu igrača. Takođe, svi će moći da održe svoj napredak na različitim uređajima, što znači da se igra ne mora ograničiti samo na jedan.

Važno je naglasiti da će originalna igra, Smite, i dalje biti dostupna igračima u doglednoj budućnosti. Ipak, neće svi kozmetički dodaci iz Smite-a biti preneti u Smite 2 zbog tehničkih izazova i materijala koji datiraju unazad deset godina. Iako developeri neće moći preneti sve skinove iz prethodne igre, igrači se mogu radovati novim i svežim iskustvima sa novim skinovima i kozmetičkim dodacima.

Za one koji su nestrpljivi da isprobaju Smite 2, mogu se prijaviti za alfa testiranje igre ovog proleća na zvaničnom sajtu igre. To će im omogućiti da budu među prvima koji će iskusiti novu avanturu koju Smite 2 donosi. Takođe, treba napomenuti da će poput originalnog Smite-a, i Smite 2 biti besplatan za igranje, što omogućava svima da uživaju u igri bez ikakvih dodatnih troškova.

FAQ

1. Na kojim platformama će biti dostupan Smite 2?

Smite 2 će biti dostupan na različitim platformama, uključujući PlayStation 5, Steam Deck, Windows PC i Xbox Series X.

2. Da li će svi kozmetički dodaci iz prethodne igre biti preneti u Smite 2?

Neće svi kozmetički dodaci iz prethodne igre biti preneti u Smite 2 zbog tehničkih izazova i materijala koji datiraju unazad deset godina. Međutim, Smite 2 će ponuditi nove skinove i kozmetičke dodatke za igrače.

3. Da li će Smite 2 podržavati igranje između različitih platformi (cross-play)?

Da, Smite 2 će podržavati potpunu cross-play podršku, omogućavajući igračima da igraju zajedno bez obzira na platformu na kojoj se nalaze.

4. Hoće li Smite 2 biti besplatan za igranje?

Da, Smite 2 će biti besplatan za igranje, kao i originalna igra Smite.