*EN Вештачка интелигенција

Smite 2: Novo unapređenje popularne MOBA igre

Summary

Hi-Rez Studios i Titan Forge Games su zajedno radili na stvaranju Smite 2, naslednika popularne MOBA akcione igre iz trećeg lica, Smite. Ova vest je oduševila fanove, jer originalna igra ima impresivnih 40 miliona igrača. Smite 2 donosi značajna unapređenja […]

Smite 2: Novo unapređenje popularne MOBA igre

Hi-Rez Studios i Titan Forge Games su zajedno radili na stvaranju Smite 2, naslednika popularne MOBA akcione igre iz trećeg lica, Smite. Ova vest je oduševila fanove, jer originalna igra ima impresivnih 40 miliona igrača.

Smite 2 donosi značajna unapređenja u odnosu na originalnu igru. Jedno od njih je da će biti zasnovan na Unreal Engine 5, što omogućava bolju grafiku i vizualni doživljaj. Developeri su takođe obećali poboljšanja u igranju, kao što je redizajniran korisnički interfejs. Ovo će igračima pružiti još veće zadovoljstvo tokom igre.

Najuzbudljivija karakteristika Smite 2 je njegova potpuna cross-play podrška. To znači da će igrači moći da igraju zajedno bez obzira na to na kojoj platformi se nalaze. Bez obzira da li koriste PlayStation 5, Steam Deck, Windows PC ili Xbox Series X, prijatelji će moći da održavaju svoj napredak na različitim uređajima. Ovo je neverovatna mogućnost koja će podići druženje i takmičenje među igračima na sasvim novi nivo.

Iako će originalna igra ostati dostupna, neće se preneti svi kozmetički dodaci iz Smite u Smite 2. To je izazov zbog prenosa materijala koji datiraju unazad deset godina. Iako će neki skinovi biti izostavljeni, igrači mogu da očekuju sveže iskustvo sa novim skinovima i kozmetičkim dodacima za svoje likove.

Za one koji jedva čekaju da isprobaju Smite 2, mogu se prijaviti za alfa testiranje igre koje će se održati ovog proleća. Prijavu možete izvršiti na zvaničnom sajtu igre. Još jedna sjajna vest je da će, kao i originalni Smite, Smite 2 biti besplatan za igranje.

Smite 2 definitivno otvara nove horizonte za sve obožavaoce originalne igre. Sa unapređenom grafikom, potpunom cross-play podrškom i svežim sadržajem, ovo će biti igra koju će mnogi jedva čekati da isprobaju. Pratite najnovije vesti o Smite 2 i pripremite se za novo, uzbudljivo iskustvo!