*EN Вештачка интелигенција

Smite 2 donosi novo iskustvo igračima uz podršku cross-playa

Summary

Smite 2, nova verzija popularne igre, donosi brojna poboljšanja u odnosu na original, a sve zahvaljujući korišćenju Unreal Engine 5. Očekuje se da će igrači biti oduševljeni boljom grafikom i poboljšanim korisničkim interfejsom. Smite 2 će biti dostupan na PlayStationu […]

Smite 2 donosi novo iskustvo igračima uz podršku cross-playa

Smite 2, nova verzija popularne igre, donosi brojna poboljšanja u odnosu na original, a sve zahvaljujući korišćenju Unreal Engine 5. Očekuje se da će igrači biti oduševljeni boljom grafikom i poboljšanim korisničkim interfejsom. Smite 2 će biti dostupan na PlayStationu 5, Steam Deck-u, Windows PC-u i Xbox Series X konzoli, omogućavajući igračima da uživaju u igri na različitim platformama.

Jedna od najuzbudljivijih karakteristika Smite 2 je podrška za cross-play, što znači da će igrači moći da igraju zajedno bez obzira na to sa koje platforme dolaze. Ovo će omogućiti prijateljima da se druže i igraju zajedno, bez ograničenja.

Iako će originalna igra i dalje biti dostupna, developeri su odlučili da ne prenesu sve kozmetičke dodatke iz Smite u Smite 2, zbog poteškoća u prenosu materijala starog deset godina. Ipak, igrači će imati priliku da uživaju u novim skinovima i kozmetičkim dodacima koji će biti dostupni u Smite 2.

Za sve one koji ne mogu da dočekaju da isprobaju Smite 2, mogu se prijaviti za alfa testiranje igre na zvaničnom sajtu. Baš kao i originalni Smite, nastavak će biti besplatan za igranje, što je sigurno obradovati sve gaming entuzijaste.

Smite 2 obećava da će doneti novo i uzbudljivo iskustvo igračima širom sveta, uz podršku za cross-play i poboljšane grafičke efekte. Prijavite se za testiranje i budite među prvima koji će uživati ​​u ovoj sjajnoj igri!

Često postavljana pitanja:

1. Šta je Smite 2?
Smite 2 je nova verzija popularne igre koja donosi brojna poboljšanja u odnosu na original. Igra koristi Unreal Engine 5 i donosi bolju grafiku i poboljšan korisnički interfejs.

2. Na kojim platformama će biti dostupan Smite 2?
Smite 2 će biti dostupan na PlayStationu 5, Steam Deck-u, Windows PC-u i Xbox Series X konzoli.

3. Da li Smite 2 podržava cross-play?
Da, Smite 2 podržava cross-play, što znači da će igrači moći da igraju zajedno bez obzira na to sa koje platforme dolaze.

4. Da li će biti preneseni svi kozmetički dodaci iz originalnog Smite-a?
Ne, developeri nisu preneli sve kozmetičke dodatke iz originalnog Smite-a u Smite 2. To je zbog poteškoća u prenosu materijala starog deset godina. Igrači će imati mogućnost da uživaju u novim skinovima i kozmetičkim dodacima koji će biti dostupni u Smite 2.

5. Kako se mogu prijaviti za alfa testiranje Smite 2?
Možete se prijaviti za alfa testiranje Smite 2 na zvaničnom sajtu igre.

6. Da li je Smite 2 besplatna igra?
Da, Smite 2 će biti besplatan za igranje, što će obradovati sve gaming entuzijaste.

Povezani linkovi:
Zvanični sajt igre Smite