*EN Вештачка интелигенција

Ubisoft otkriva datum izlaska Skull and Bones – igre o piratstvu

Summary

Ubisoft je konačno otkrio datum izlaska svoje iščekivane igre Skull and Bones na dodeli nagrada The Game Awards. Akciono-avanturistička igra će se zvanično pojaviti 16. februara 2024. godine, sa prednostima za Ubisoft+ pretplatnike i one koji je unapred poruče, omogućavajući […]

Ubisoft otkriva datum izlaska Skull and Bones – igre o piratstvu

Ubisoft je konačno otkrio datum izlaska svoje iščekivane igre Skull and Bones na dodeli nagrada The Game Awards. Akciono-avanturistička igra će se zvanično pojaviti 16. februara 2024. godine, sa prednostima za Ubisoft+ pretplatnike i one koji je unapred poruče, omogućavajući im da uđu tri dana ranije.

Skull and Bones je igra koja se fokusira na svet pirata, pružajući igračima mogućnost da sami isplove na otvoreno more ili se pridruže svojim prijateljima u zajedničkom iskustvu. U ovoj igri se vodi borba protiv naselja i drugih brodova, uz mogućnost istraživanja legendarnih morskih mesta.

Igrači će imati priliku da izaberu svoj put u ovoj igri i da se okušaju kao piratski kapetani. Mogu graditi i nadograđivati sopstvene brodove, pritom otključavajući nove resurse i sposobnosti kako bi osigurali svoju prevlast na moru.

Ubisoft je uložio veliki napor u razvoj ove igre, a kašnjenja su samo povećala očekivanja igrača. Međutim, pripreme za izlazak igre su u punom jeku, sa ciljem pružanja vrhunskog iskustva svim igračima.

Skull and Bones predstavlja novi pogled na svet piratstva i pruža originalnu avanturu sa sjajnim vizuelnim efektima i intenzivnim borbama na otvorenom moru. Sudeći po dosadašnjim najavama, ova igra bi mogla postati jedan od najpopularnijih naslova u svetu pirata, privlačeći široku publiku širom sveta.

FAQ:
1. Kada izlazi igra Skull and Bones?
Igra Skull and Bones će zvanično biti objavljena 16. februara 2024. godine.

2. Kako se može ranije pristupiti igri?
Ubisoft+ pretplatnici i oni koji unapred poruče igru mogu da uđu tri dana ranije, odnosno 13. februara 2024. godine.

3. O čemu se radi u igri Skull and Bones?
Skull and Bones je igra o piratstvu, u kojoj igrači vode borbu protiv naselja i drugih brodova na otvorenom moru. Igra pruža mogućnost izbora da samostalno isplove ili da se pridruže prijateljima u zajedničkom iskustvu.

4. Koje su mogućnosti u igri Skull and Bones?
Igrači mogu graditi i nadograđivati sopstvene brodove, otključavajući nove resurse i sposobnosti tokom igre.