*EN Вештачка интелигенција

Novi pogled na golf: Igra Cursed to Golf izaziva igrače da pobegnu iz pakla

Summary

Tokom praznične sezone, Epic Games Store svakoga dana nudi svojim korisnicima mogućnost da preuzmu besplatnu igru. Danas je ta igra Cursed to Golf, koju će svi zainteresovani moći da preuzmu do 28. decembra u 17 časova. Iako je većina ljubitelja […]

Novi pogled na golf: Igra Cursed to Golf izaziva igrače da pobegnu iz pakla

Tokom praznične sezone, Epic Games Store svakoga dana nudi svojim korisnicima mogućnost da preuzmu besplatnu igru. Danas je ta igra Cursed to Golf, koju će svi zainteresovani moći da preuzmu do 28. decembra u 17 časova. Iako je većina ljubitelja golfa privučena ovim sportom zbog ljubavi prema šetnji i lopticama, igra Cursed to Golf menja tu perspektivu.

Cursed to Golf je inovativna igra koju razvijaju Thunderful Publishing i Chuhai Labs, a nazivaju je „golf sličnom“. Igrači će biti suočeni sa izazovom da lopticu jure kako bi pobegli iz pakla punog rupa i drugih prepreka. Ova igra donosi potpuno drugačije iskustvo, kombinujući elemente tradicionalnog golfa sa nekonvencionalnim dizajnom nivoa i izazovnim zadacima.

FAQ:
Q: Koliko će trajati besplatna ponuda za igru Cursed to Golf na Epic Games Store-u?
A: Mogućnost besplatnog preuzimanja igre Cursed to Golf trajaće do 28. decembra u 17 časova.

Q: Kako je opisana igra Cursed to Golf?
A: Cursed to Golf je inovativna igra koju razvijaju Thunderful Publishing i Chuhai Labs, koju nazivaju „golf sličnom“. Igrači će morati da jure lopticu kako bi pobegli iz pakla punog rupa i drugih prepreka.

Q: Šta se može očekivati od igre Cursed to Golf?
A: Igra Cursed to Golf donosi potpuno drugačije iskustvo od tradicionalnog golfa, kombinujući elemente golfa sa nekonvencionalnim dizajnom nivoa i izazovnim zadacima.