*EN Вештачка интелигенција

Tastatura Samsung OneUI 6.1 donosi poboljšanja uz pomoć veštačke inteligencije

Summary

Samsung je najavio da će njihov nadolazeći softver za korisnički interfejs, OneUI 6.1, doneti značajna unapređenja u funkcionalnosti tastature koristeći veštačku inteligenciju. Nova verzija će omogućiti korisnicima da brže i tačnije kucanje prilagode svojim navikama i preferencijama. Ključno unapređenje se […]

Tastatura Samsung OneUI 6.1 donosi poboljšanja uz pomoć veštačke inteligencije

Samsung je najavio da će njihov nadolazeći softver za korisnički interfejs, OneUI 6.1, doneti značajna unapređenja u funkcionalnosti tastature koristeći veštačku inteligenciju. Nova verzija će omogućiti korisnicima da brže i tačnije kucanje prilagode svojim navikama i preferencijama.

Ključno unapređenje se ogleda u primeni AI tehnologije koja analizira i predviđa reči i fraze koje korisnik planira da koristi, čime se smanjuje vreme kucanja i broj grešaka. Takođe, nova tastatura će podržavati više jezika, omogućavajući korisnicima jednostavno prebacivanje između njih, što je idealno za one koji komuniciraju na više jezika.

Osim toga, korisnicima će biti omogućeno da personalizuju ton teksta, birajući između različitih stilova – od profesionalnog do opuštenog, u zavisnosti od konteksta komunikacije. Tastatura će takođe imati integrisani prevodilac koji omogućava brz i efikasan prevod tekstova unutar bilo koje aplikacije, bez prelaska na eksterne prevodilačke servise.

Ova inovacija je deo Samsungove strategije veštačke inteligencije i predstavlja važan deo njihovog plana za budućnost mobilnih tehnologija. OneUI 6.1 će biti osnova za buduće AI funkcije u Galaxy S24 seriji, što potvrđuje Samsungovu posvećenost napretku i inovacijama.

Očekuje se da će nadogradnja OneUI 6.1 biti predstavljena zajedno sa lansiranjem Galaxy S24 serije u januaru 2024. godine, što korisnici širom sveta s nestrpljenjem očekuju kako bi unapredili svoje korisničko iskustvo u komunikaciji putem mobilnih uređaja.

Česta pitanja

Kako AI tehnologija poboljšava kucanje na Samsung tastaturi?

AI tehnologija na Samsung tastaturi analizira i predviđa reči i fraze koje korisnik namerava da upotrebi, čime se smanjuje vreme potrebno za kucanje i broj grešaka. Ovo omogućava brže i tačnije kucanje prilagođeno navikama i preferencijama korisnika.

Da li nova Samsung tastatura podržava više jezika?

Da, nova Samsung tastatura podržava više jezika, omogućavajući korisnicima jednostavno prebacivanje između njih. Ova funkcionalnost je posebno korisna za korisnike koji komuniciraju na više jezika.

Kako mogu personalizovati ton teksta na Samsung tastaturi?

Korisnicima je omogućeno da personalizuju ton teksta birajući između različitih stilova – od profesionalnog do opuštenog, u zavisnosti od konteksta komunikacije.

Kakve su prednosti integrisanog prevodioca na Samsung tastaturi?

Integrisani prevodilac na Samsung tastaturi omogućava brz i efikasan prevod tekstova unutar bilo koje aplikacije, bez potrebe za prelaskom na eksterne prevodilačke servise. Ova funkcionalnost olakšava komunikaciju na različitim jezicima i štedi vreme korisnika.