*EN Вештачка интелигенција

Samsung najavljuje spektakularnu premijeru Galaxy S24 serije telefona

Summary

Samsung je zvanično potvrdio da će premijera Galaxy S24 serije pametnih telefona biti održana na Unpacked događaju 17. januara 2024. godine. Ovo će biti ranije nego ikada do sada, obećavajući novu eru mobilne tehnologije. Premijera će se održati u San […]

Samsung najavljuje spektakularnu premijeru Galaxy S24 serije telefona

Samsung je zvanično potvrdio da će premijera Galaxy S24 serije pametnih telefona biti održana na Unpacked događaju 17. januara 2024. godine. Ovo će biti ranije nego ikada do sada, obećavajući novu eru mobilne tehnologije.

Premijera će se održati u San Hozeu, a zainteresovani će moći da prate uživo prenos na zvaničnom YouTube kanalu Samsunga. Kompanija je već izazvala uzbuđenje najavom spektakularnog događaja i poručila svima da se pripreme za novo poglavlje mobilnih telefona.

Samsung ostaje tajanstven u pogledu svih detalja o Galaxy S24 seriji, ali se već dosta procurilo o izgledu i specifikacijama ovih flagship uređaja. Možemo očekivati da će dizajn biti veoma sličan prethodnim modelima Galaxy S23, sa nekoliko manjih izmena. Takođe, saznali smo da će Galaxy S24 i Galaxy S24+ u Evropi biti pokretani Samsungovim Exynos 2400 čipsetom, dok će Snapdragon 8 Gen 3 biti rezervisan samo za Galaxy S24 Ultra.

Kamere na novim modelima takođe će biti poboljšane iako koriste iste glavne senzore kao prošle godine. Zahvaljujući inovativnoj Zoom Anyplace tehnologiji, očekuje se da će telefoni omogućiti zanimljive mogućnosti zumiranja.

Jedna od glavnih novosti biće dolazak Galaxy AI, Samsungovog AI rešenja koje će unaprediti funkcionalnosti kamere i prevoditeljske mogućnosti telefona. Detalje o ovoj tehnologiji saznaćemo tokom premijere.

FAQ:

1. Gde će se održati premijera Galaxy S24 serije telefona?
Premijera će se održati u San Hozeu.

2. Kada će se premijera održati?
Premijera će biti održana 17. januara 2024. godine.

3. Gde mogu pratiti uživo prenos?
Mogućnost praćenja uživo prenosa biće dostupna na zvaničnom YouTube kanalu Samsunga.

4. Koji će čipset biti korišćen u Galaxy S24 seriji?
Exynos 2400 čipset koristiće se u Galaxy S24 i Galaxy S24+ modelima u Evropi, dok će Snapdragon 8 Gen 3 biti rezervisan samo za Galaxy S24 Ultra.

5. Koje su inovacije u vezi kamere?
Iako će koristiti iste glavne senzore kao prethodna generacija, očekuje se da će Galaxy S24 serija doneti poboljšanja u kvalitetu fotografija i novo zumiranje zahvaljujući Zoom Anyplace tehnologiji.

6. Šta je Galaxy AI?
Galaxy AI je Samsungovo AI rešenje koje će unaprediti funkcionalnosti kamere i prevoditeljske mogućnosti telefona. Detalje o ovoj tehnologiji saznaćemo tokom premijere.