*EN Вештачка интелигенција

Novi Samsung telefoni dolaze s dva nova brza punjača

Summary

Samsung će 17. januara predstaviti svoju najnoviju seriju telefona, Galaxy S24, koja će doneti brojne inovacije i unapređenja. Pored toga, ova južnokorejska kompanija će takođe predstaviti i dva nova brza punjača koji će biti idealan dodatak ovim novim uređajima. Jedan […]

Novi Samsung telefoni dolaze s dva nova brza punjača

Ilustracija
Samsung će 17. januara predstaviti svoju najnoviju seriju telefona, Galaxy S24, koja će doneti brojne inovacije i unapređenja. Pored toga, ova južnokorejska kompanija će takođe predstaviti i dva nova brza punjača koji će biti idealan dodatak ovim novim uređajima.

Jedan od tih punjača je Samsung Charger Duo od 50W. Ovaj žičani punjač poseduje dva USB-C priključka koja omogućavaju istovremeno punjenje dva uređaja. Maksimalna brzina punjenja na jednom priključku biće 45W, dok će pri korišćenju oba priključka iznositi 25W. Model ovog punjača nosi oznaku EP-T5020 i pruža praktičnost i efikasnost punjenja.

Drugi punjač koji će biti predstavljen je još uvek tajnovit, ali se očekuje da će takođe pružiti napredne funkcionalnosti i mogućnosti brzog punjenja. Samsung je poznat po inovacijama u vezi sa punjenjem baterija i sviđa nam se što ova kompanija stalno radi na unapređenju iskustva korisnika.

Sa novim telefonskim modelima i ovim dodatnim punjačima, Samsung je još jednom pokazao svoju predanost pružanju vrhunskog kvaliteta i naprednih funkcionalnosti korisnicima. Očekujemo da će Galaxy S24 serija biti impresivna i uneti novu dimenziju u svet pametnih telefona.

FAQ

1. Koje novine donosi nova serija telefona, Galaxy S24?

Nova serija telefona, Galaxy S24, donosi brojne inovacije i unapređenja koja će korisnicima pružiti bolje iskustvo i napredne funkcionalnosti.

2. Kakve su specifikacije punjača Samsung Charger Duo?

Punjač Samsung Charger Duo od 50W ima dva USB-C priključka, sa mogućnošću istovremenog punjenja dva uređaja. Maksimalna brzina punjenja na jednom priključku je 45W, dok je brzina punjenja oba uređaja istovremeno 25W.

3. Koje su prednosti korišćenja brzih punjača?

Brzi punjači omogućavaju kraće vreme punjenja uređaja, što korisnicima omogućava da brže dobiju dovoljno energije za dalju upotrebu svojih telefona.