*EN Вештачка интелигенција

Samsung predstavlja revolucionarnu funkciju veštačke inteligencije na novom modelu Galaxy S24

Summary

Samsung je najavio lansiranje svog najnovijeg modela pametnog telefona, Galaxy S24, koji će doneti revolucionarne funkcije veštačke inteligencije (AI). Ovaj korak ima za cilj da promeni način na koji koristimo mobilne aparate i postane predvodnik u demokratizaciji pristupa internetu. Glavna […]

Samsung predstavlja revolucionarnu funkciju veštačke inteligencije na novom modelu Galaxy S24

Samsung je najavio lansiranje svog najnovijeg modela pametnog telefona, Galaxy S24, koji će doneti revolucionarne funkcije veštačke inteligencije (AI). Ovaj korak ima za cilj da promeni način na koji koristimo mobilne aparate i postane predvodnik u demokratizaciji pristupa internetu.

Glavna osobina Galaxy S24 telefona je AI Live Translate Call, inovativna opcija koja omogućava simultano prevođenje razgovora u realnom vremenu. Ova funkcija će omogućiti korisnicima da dobiju audio i tekstualni prevod tokom razgovora, bez potrebe za korišćenjem dodatnih aplikacija.

Samsung reklamira novu AI funkciju kao „ličnog prevodioca koji je uvek na raspolaganju“, nudeći korisnicima ne samo neverovatnu praktičnost, već i garantovano poštovanje privatnosti razgovora.

Kompanija Apple takođe ima velike ambicije u pogledu primene AI tehnologije na svoje iPhone uređaje. Njihov plan je da integriraju generativnu veštačku inteligenciju u sve svoje proizvode, a CEO Tim Kuk izjavio je da već nekoliko godina rade na razvoju ove tehnologije.

Industrija mobilnih telefona je dosegla vrhunac, ali upotreba AI tehnologije otvara nove mogućnosti za proizvođače. Svi vodeći brendovi, uključujući Samsung i Apple, ulažu velike napore da kombinuju najbolji hardver i softver kako bi korisnicima pružili superiorne mogućnosti veštačke inteligencije i stekli prednost nad konkurencijom.

Uz sve ove inovacije, očekuje se da će broj pametnih telefona sa namenskim AI procesorima značajno porasti. Ova tehnologija omogućava pametnim telefonima da pruže unapređeno iskustvo korisnicima, olakšavajući njihov svakodnevni život i zadovoljavajući njihove potrebe na nov i efikasan način.

Budućnost mobilne tehnologije izgleda svetla sa novim modelom Galaxy S24 i AI funkcijama, nudeći nam ne samo praktičnost, već i dublje razumevanje korisničkih potreba i želja.

Pitanja i odgovori (FAQ):

1. Kakve funkcije donosi Samsung Galaxy S24?
Samsung Galaxy S24 donosi revolucionarne funkcije veštačke inteligencije (AI) koje će promeniti način korišćenja mobilnih aparata. Glavna osobina telefona je AI Live Translate Call, inovativna opcija koja omogućava simultano prevođenje razgovora u realnom vremenu. Ova funkcija korisnicima omogućava audio i tekstualni prevod tokom razgovora, bez korišćenja dodatnih aplikacija.

2. Kako se reklamira nova AI funkcija Samsung Galaxy S24 telefona?
Samsung reklamira novu AI funkciju kao „ličnog prevodioca koji je uvek na raspolaganju“. Pored praktičnosti, funkcija takođe garantuje poštovanje privatnosti razgovora.

3. Koje su ambicije kompanije Apple u vezi sa AI tehnologijom na iPhone uređajima?
Kompanija Apple ima velike ambicije u pogledu primene AI tehnologije na svoje iPhone uređaje. Njihov plan je da integriraju generativnu veštačku inteligenciju u sve svoje proizvode.

4. Šta mogu očekivati od budućnosti mobilne tehnologije?
Budućnost mobilne tehnologije izgleda svetla sa novim modelom Galaxy S24 i AI funkcijama. Očekuje se da će broj pametnih telefona sa namenskim AI procesorima značajno porasti. Ova tehnologija omogućava pametnim telefonima da pruže unapređeno iskustvo korisnicima i zadovolje njihove potrebe na nov i efikasan način.

Definicije ključnih termina i žargona:

– Veštačka inteligencija (AI) – oblast računarstva koja se bavi izgradnjom računarskih sistema i programa koji mogu simulirati ljudsku inteligenciju i obavljati zadatke koji zahtevaju inteligentno ponašanje.
– Simultano prevođenje – proces prevođenja teksta ili govora sa jednog jezika na drugi u realnom vremenu, dok se razgovor odvija.
– Generativna veštačka inteligencija – vrsta veštačke inteligencije koja se bavi generisanjem novih, originalnih informacija na osnovu postojećih podataka ili uzoraka.

Predloženi povezani linkovi:
Samsung Srbija
Apple Srbija