*EN Вештачка интелигенција

Samsung objavio program „Kreirano za Samsung Gaming Hub“ na sajmu CES

Summary

Samsung Electronics je predstavio detalje svog novog programa pod nazivom „Kreirano za Samsung Gaming Hub“ na sajmu CES® 2024. Cilj ovog programa je saradnja sa vodećim kompanijama za gejming opremu u cilju stvaranja nove generacije partner proizvoda koji će biti […]

Samsung objavio program „Kreirano za Samsung Gaming Hub“ na sajmu CES

Samsung Electronics je predstavio detalje svog novog programa pod nazivom „Kreirano za Samsung Gaming Hub“ na sajmu CES® 2024. Cilj ovog programa je saradnja sa vodećim kompanijama za gejming opremu u cilju stvaranja nove generacije partner proizvoda koji će biti najbolji u svojoj klasi za Samsung platformu za strimovanje igara – SGH. Pored toga, Samsung je objavio svoje partnerstvo sa proizvođačem dodatne gejming opreme, Performance Designed Products LLC (PDP), za lansiranje prvog kontrolera u okviru ovog programa.

Samsung je svestan važnosti dodatne opreme za poboljšanje gejming iskustva i kroz program „Kreirano za Samsung Gaming Hub“ planira saradnju sa pouzdanim partnerima kako bi stvorili dodatnu opremu koja će dodatno unaprediti SGH. Igrači će od ove godine moći da prepoznaju proizvode sa oznakom „Kreirano za Samsung Gaming Hub“, što garantuje da su testirani i kompatibilni, kvalitetni, visokih performansi, sigurni i bezbedni za korišćenje na Samsung uređajima.

Takođe, Samsung je objavio partnerstvo sa PDP kompanijom za lansiranje bežičnog kontrolera „Replay Midnight Blue“. Ovaj kontroler ima niz funkcija kao što je ugrađena baterija sa do 40 sati trajanja po punjenju, bežična Bluetooth konekcija sa minimalnim kašnjenjem do 10 metara, taster za SGH koji omogućava brz pristup Samsung Gaming Hub-u i taster za kontrolu zvuka na TV-u. Kontroler je već dostupan za pretprodaju na PDP veb stranici, Amazon.com i BestBuy.com.

Samsung nastavlja da pruža gejmerima sve veći izbor, od uređaja za strimovanje igara do širenja ekosistema i uvodjenja inovativnih proizvoda i iskustava koje igrači obožavaju. Pratite Samsung na njegovom inovativnom putu i otkrijte nove partnere u ekosistemu „Kreirano za Samsung Gaming Hub“.

FAQ

Šta je program „Kreirano za Samsung Gaming Hub“?

Program „Kreirano za Samsung Gaming Hub“ je inicijativa Samsung Electronics koja ima za cilj saradnju sa vodećim kompanijama za gejming opremu kako bi se stvorila nova generacija najbolje moguće partner opreme za Samsung platformu za strimovanje igara – SGH.

Kako će igrači prepoznati proizvode koji su kompatibilni sa Samsung uređajima?

Proizvodi koji su kompatibilni sa Samsung uređajima imaće oznaku „Kreirano za Samsung Gaming Hub“. Ova oznaka garantuje da su proizvodi prošli testiranja u pogledu kompatibilnosti, kvaliteta, performansi, sigurnosti i bezbednosti na Samsung uređajima.

Koji su glavni obeležja novog kontrolera „Replay Midnight Blue“?

„Replay Midnight Blue“ je bežični kontroler koji ima ugrađenu bateriju sa do 40 sati trajanja po punjenju, bežičnu Bluetooth konekciju sa minimalnim kašnjenjem do 10 metara, taster za brz pristup Samsung Gaming Hub-u i taster za kontrolu zvuka na TV-u. Kontroler je dostupan za pretprodaju na PDP veb stranici, Amazon.com i BestBuy.com.