*EN Вештачка интелигенција

Predstavljena Galaxy S24 serija – Samsung donosi inovacije u pametne telefone

Summary

Izvor: Samsung Samsung je danas, 17. januara, održao Galaxy Unpacked 2024 događaj u San Hozeu, na kojem je predstavio najnoviju seriju flagship pametnih telefona – Galaxy S24. Nova serija uključuje modele Galaxy S24, Galaxy S24+ i Galaxy S24 Ultra, koji […]

Predstavljena Galaxy S24 serija – Samsung donosi inovacije u pametne telefone

Izvor: Samsung

Samsung je danas, 17. januara, održao Galaxy Unpacked 2024 događaj u San Hozeu, na kojem je predstavio najnoviju seriju flagship pametnih telefona – Galaxy S24. Nova serija uključuje modele Galaxy S24, Galaxy S24+ i Galaxy S24 Ultra, koji donose brojne inovacije i poboljšanja.

Galaxy S24 i Galaxy S24+ su zadržali sličan dizajn kao prethodna serija, ali je primetna izmena u obliku ekrana – umesto zaobljenih ivica, novi modeli imaju ravne ivice. Ono što je takođe zanimljivo jeste povratak Samsung-ovog sopstvenog čipseta u Evropu – Exynos 2400. Očekuje se da će ovaj čipset doneti poboljšanu brzinu i performanse, obezbeđujući veću efikasnost telefona.

Najveće iznenađenje predstavlja Galaxy S24 Ultra, koji je izrađen od titanijuma. Ova promena donosi veću izdržljivost i otpornost, čineći Galaxy S24 Ultra prvim Samsung telefonom sa takvim materijalom. Osim toga, novi model ima ravan ekran, što predstavlja prekid od zakrivljenog ekrana koji smo videli na prethodnim modelima.

Galaxy S24 serija donosi i naprednu veštačku inteligenciju koju Samsung naziva Galaxy AI. Ova tehnologija predstavlja novu eru u mobilnim telefonima, pružajući korisnicima poboljšano iskustvo i praktične funkcionalnosti.

Ukoliko ste zainteresovani za praćenje premijere događaja Galaxy Unpacked 2024 uživo, to možete učiniti na zvaničnom sajtu Samsung-a ili na Samsung-ovom YouTube kanalu od 19 časova po našem vremenu.

FAQ:

1. Koje inovacije donosi Galaxy S24 serija?
– Nova serija Galaxy S24 donosi ravne ivice ekrana umesto zaobljenih, povratak Samsung-ovog sopstvenog čipseta Exynos 2400 i prvi Samsung telefon izrađen od titanijuma.

2. Kako se može pratiti premijera događaja Galaxy Unpacked 2024?
– Premijera se može pratiti na zvaničnom sajtu Samsung-a i na Samsung-ovom YouTube kanalu od 19 časova po našem vremenu.