*EN Вештачка интелигенција

Samsung OneUI 6.1 donosi unapređenja za tastaturu uz pomoć veštačke inteligencije

Summary

Samsung je najavio da će njihov nadolazeći softver za korisnički interfejs, OneUI 6.1, doneti značajna unapređenja za funkcionalnost tastature uz pomoć veštačke inteligencije. Ova nadogradnja omogućava poboljšanje brzine i preciznosti kucanja, prilagođavajući se navikama i preferencijama korisnika. Ključno unapređenje uključuje […]

Samsung OneUI 6.1 donosi unapređenja za tastaturu uz pomoć veštačke inteligencije

Samsung je najavio da će njihov nadolazeći softver za korisnički interfejs, OneUI 6.1, doneti značajna unapređenja za funkcionalnost tastature uz pomoć veštačke inteligencije. Ova nadogradnja omogućava poboljšanje brzine i preciznosti kucanja, prilagođavajući se navikama i preferencijama korisnika.

Ključno unapređenje uključuje primenu AI tehnologije koja analizira i predviđa reči i fraze koje korisnik planira da koristi, smanjujući vreme i greške pri kucanju. Pored toga, nova tastatura će podržavati više jezika, omogućavajući lako prebacivanje između njih što je idealno za korisnike koji često komuniciraju na više jezika.

Jedna od značajnih novina je i opcija personalizovanog tona teksta koja korisnicima omogućava da biraju između različitih stilova – od profesionalnog do opuštenog, u zavisnosti od konteksta komunikacije. Takođe, integrisani prevodilac omogućava brz i efikasan prevod tekstova unutar bilo koje aplikacije, bez potrebe za prelaskom na eksterne prevodilačke servise.

Samsung OneUI 6.1 predstavlja deo Samsungove strategije veštačke inteligencije, koja je ključna za njihov plan za budućnost mobilnih tehnologija. Ova nadogradnja će takođe biti osnova za dalje AI funkcionalnosti koje će biti implementirane u Galaxy S24 seriji, što potvrđuje Samsungovu posvećenost napretku i inovacijama.

Nadogradnja OneUI 6.1 se očekuje da će biti dostupna zajedno sa lansiranjem Galaxy S24 serije u januaru 2024. godine, a korisnici širom sveta s nestrpljenjem iščekuju ove nove funkcije koje će unaprediti korisničko iskustvo u komunikaciji putem mobilnih uređaja.

FAQ

Šta Samsung OneUI 6.1 donosi za tastaturu?

Samsung OneUI 6.1 unapređuje funkcionalnost tastature korišćenjem veštačke inteligencije. Ključna unapređenja uključuju analizu i predviđanje reči i fraza koje korisnik namerava da upotrebi, poboljšanje brzine i preciznosti kucanja, podršku za više jezika i mogućnost personalizacije tona teksta.

Kako veštačka inteligencija poboljšava tastaturu?

Veštačka inteligencija analizira i predviđa reči i fraze koje korisnik planira da koristi, smanjujući vreme i greške pri kucanju. Ovo omogućava brže i preciznije kucanje, prilagođeno korisničkim navikama i preferencijama.

Kada će biti dostupna nadogradnja OneUI 6.1?

Nadogradnja OneUI 6.1 se očekuje da će biti dostupna zajedno sa lansiranjem Galaxy S24 serije u januaru 2024. godine.