*EN Вештачка интелигенција

Samsung planira da pomeri granice sa novom Galaxy S24 serijom

Summary

Prema najnovijim informacijama, Samsung ima ambiciozan plan da u 2024. godini proda čak 16 miliona jedinica svog predstojećeg modela – Galaxy S24 Ultra. Ovaj cilj dolazi nakon izvanrednog uspeha Galaxy S23 serije, koja je dostigla prodaju od 25 miliona uređaja […]

Samsung planira da pomeri granice sa novom Galaxy S24 serijom

Prema najnovijim informacijama, Samsung ima ambiciozan plan da u 2024. godini proda čak 16 miliona jedinica svog predstojećeg modela – Galaxy S24 Ultra. Ovaj cilj dolazi nakon izvanrednog uspeha Galaxy S23 serije, koja je dostigla prodaju od 25 miliona uređaja širom sveta.

Datum lansiranja Galaxy S24 Ultra se približava, jer se očekuje da će biti predstavljen 17. januara, sa početkom prednarudžbina istog dana.

Ovaj model će doneti mnoge inovacije, uključujući titanijsku konstrukciju, poboljšanu zadnju kameru od 200 MP, mogućnost snimanja 8K videa sa 5x optičkim zumom, kao i bateriju kapaciteta 5000mAh.

Sa softverske strane, očekuje se najnovija verzija OneUI interfejsa, kao i unapređene AI funkcije.

Samsung ima nameru da isporuči ukupno 35,2 miliona jedinica iz Galaxy S24 serije, koja obuhvata i standardne i Plus modele.

Ovi modeli će biti opremljeni ili Exynos 2400 čipsetom ili Snapdragon 8 Gen 3 procesorom, u zavisnosti od tržišta.

Cilj Samsunga je da iznenadi konkurenciju, posebno Apple-ove iPhone 15 uređaje, i osvoji veći deo tržišta.

Sa ovolikim napretkom koji donosi Galaxy S24 serija, možemo se zapitati da li je Samsung okrenut veštačkoj inteligenciji. Da bismo saznali više o tome, pripremili smo neka često postavljana pitanja koja će vam pružiti sve potrebne informacije!

FAQ:
1. Da li će Galaxy S24 serija podržavati veštačku inteligenciju?
– Da, Samsung je usmeren ka unapređivanju veštačke inteligencije svojih uređaja, pa se očekuje da će Galaxy S24 serija doneti poboljšane AI funkcije.

2. Koja će biti najnovija verzija interfejsa u Galaxy S24 seriji?
– Očekuje se da će najnovija verzija Samsungovog OneUI interefejsa biti prisutna u Galaxy S24 seriji.

3. Koji čipset će biti korišćen u Galaxy S24 modelima?
– Galaxy S24 modeli će biti opremljeni ili Exynos 2400 čipsetom ili Snapdragon 8 Gen 3 procesorom, u zavisnosti od specificnosti tržišta.

4. Kakvu prodaju očekuje Samsung od Galaxy S24 serije?
– Samsung planira da proda 35,2 miliona jedinica iz Galaxy S24 serije, što uključuje standardne i Plus modele.