*EN Вештачка интелигенција

Samsung najavljuje revolucionarne mogućnosti Galaxy AI u saradnji sa Marvel Studiom

Summary

Uzbudljive novosti dolaze iz Samsunga uoči događaja Galaxy Unpacked koji se održava 17. januara. Nakon nedavnog sajma potrošačke tehnologije, kompanija najavljuje nove mobilne mogućnosti zahvaljujući veštačkoj inteligenciji (AI). Ovog puta Samsung se udružio sa 2. sezonom popularne serije „Šta ako…?“ […]

Samsung najavljuje revolucionarne mogućnosti Galaxy AI u saradnji sa Marvel Studiom

Uzbudljive novosti dolaze iz Samsunga uoči događaja Galaxy Unpacked koji se održava 17. januara. Nakon nedavnog sajma potrošačke tehnologije, kompanija najavljuje nove mobilne mogućnosti zahvaljujući veštačkoj inteligenciji (AI).

Ovog puta Samsung se udružio sa 2. sezonom popularne serije „Šta ako…?“ koju producira Marvel Studio. Serija, koja je sada ekskluzivno dostupna samo na Disney+ platformi, već je stekla veliki broj obožavalaca. U sklopu ovog partnerstva, 8. januara je u Las Vegasu na ogromnom LED ekranu dvorane Sfera prikazan lik Doktora Strejndža, nagoveštaj novih AI mogućnosti koje će Galaxy korisnici moći da iskoriste u skorijoj budućnosti.

Doktor Strejndž, omiljeni Marvelov superheroj, poznat je po otvaranju portala ka različitim dimenzijama i posmatranju sveta u potpuno novom svetlu. Upravo to će Galaxy AI omogućiti korisnicima – otkrivanje novih mogućnosti i iskustava na potpuno nov način.

„Na događaju Galaxy Unpacked ulazimo u novu eru inovacija, predstavljajući AI iskustva na mobilnom telefonu kao nikada do sada“, izjavila je Stefani Čoi, izvršna potpredsednica i direktorka marketinga u sektoru mobilnih uređaja kompanije Samsung Electronics. „Galaxy AI će osnažiti korisnike u svim aspektima života. Ova kampanja najavljuje jedan od načina na koji unapređujemo i inoviramo mobilnu tehnologiju kroz saradnju sa dugogodišnjim partnerom iz tehnološkog sektora, a uskoro ćemo objaviti i više detalja o tome.“

Budite u koraku sa Galaxy AI revolucijom! Pratite Samsung Galaxy kanale na društvenim mrežama i ne propustite sve revolucionarne inovacije koje stižu zajedno sa Doktorom Strejndžom.

FAQ:
Q: Koja je serija u pitanju?
A: Serija je „Šta ako…?“ producirana od strane Marvel Studija.

Q: Gde će biti prikazane nove mogućnosti Galaxy AI?
A: Nove mogućnosti će biti dostupne korisnicima Galaxy uređaja širom sveta.

Q: Šta Galaxy AI omogućava korisnicima?
A: Galaxy AI omogućava otkrivanje novih mogućnosti i iskustava na potpuno nov način.

Q: Koje nove detalje Samsung planira da objavi u vezi sa ovom saradnjom?
A: Za sada nisu otkrivene konkretne detalje, ali se očekuje da će Samsung uskoro objaviti više informacija o ovom partnerstvu sa Marvel Studiom.