*EN Вештачка интелигенција

Isprobajte Galaxy AI funkcije na novim Samsung Galaxy uređajima u Experience zonama

Summary

Samsung Electronics je najavio otvaranje novih „Mesta za Galaxy iskustvo“ širom sveta kako bi korisnicima prikazao naprednu tehnologiju Galaxy AI i nove mogućnosti povezivanja, stvaranja i igranja. Nakon Galaxy Unpacked događaja, ova iskustvena mesta će biti dostupna ljubiteljima Samsung Galaxy […]

Isprobajte Galaxy AI funkcije na novim Samsung Galaxy uređajima u Experience zonama

Samsung Electronics je najavio otvaranje novih „Mesta za Galaxy iskustvo“ širom sveta kako bi korisnicima prikazao naprednu tehnologiju Galaxy AI i nove mogućnosti povezivanja, stvaranja i igranja. Nakon Galaxy Unpacked događaja, ova iskustvena mesta će biti dostupna ljubiteljima Samsung Galaxy uređaja u gradovima kao što su Bangkok, Barselona, Berlin, Dubai, London, Njujork, Pariz i Seul.

Stefani Čoi, izvršna potpredsednica i direktorka marketinga u sektoru mobilnih uređaja kompanije Samsung Electronics, naglasila je da Galaxy AI donosi nova iskustva i načine za istraživanje mobilnih uređaja. Galaxy AI će osnažiti ljude da ostvare svoj potencijal i doneti inovacije u mobilnom svetu.

Na Experience zonama korisnici će odmah osjetiti moć Galaxy AI tehnologije. Svako iskustvo na ovim mestima će biti dostupno na najnovijim Galaxy uređajima. Kroz interaktivan i imerzivan prostor, posetioci će otkriti kako Galaxy AI unapređuje svakodnevne aktivnosti, otkrivajući nova mesta za stvaranje i deljenje sadržaja, kao i prevazilaženje jezičkih barijera.

Posetioci u svakom regionu će imati priliku da isprobaju omiljene funkcije poput Nightography i gejminga najnovije generacije, inspirišući ih da budu kreativni i da koriste najsavremeniju tehnologiju na nove načine. Takođe, tokom istraživanja, posetioci će imati mogućnost osvajanja besplatnih poklona i šansi za specijalne nagrade.

Lokacije Mesta za Galaxy iskustvo su:

– Bangkok: 18.01-11.02, Sentral Ladprao, 1691 Faoniotin Roud, Čatučak 10900, Bangkok, Tajland
– Barselona: 15-29.02, Plaza Katalunja, Leigzample, 08002 Barselona, Španija
– Berlin: 17.01-14.02, Tržni centar Berlin, Lajpcig Plac 12, D-10117 Berlin, Nemačka
– Dubai: 18.01-14.02, Tržni centar Dubai, Bulevar Muhameda Bin Rašida, centar Dubaija, Ujedinjeni Arapski Emirati
– London: 17.01-14.02, Vestfil Vajt Siti, 1081 Arijel Vej, London W12 7GF, UK
– Njujork: 17.01-16.02, 50 W. u 34. ulici, Njujork, NJ 10001, SAD
– Pariz: 17.01-14.02, Vestfild La Difens 15, Parvis de la Difense, Puto 92092, Francuska
– Seul: 01-12.02, Tajms skver, 15 Jonjung-ro, Jongdjengpo-gu, Seul / Šinsgi Sentral Siti, 176 Sinbanpo-ro, Soko-gu, Seul, Južna Koreja

Iskoristite priliku da isprobate Galaxy AI funkcije na novim Samsung Galaxy uređajima u Experience zonama i otkrijte nove mogućnosti koje vam pruža ova inovativna tehnologija.

Česta pitanja:

1. Koje su prednosti Galaxy AI funkcija?

Galaxy AI funkcije omogućavaju vam da unapredite svoje svakodnevne aktivnosti, pronađete nove načine za stvaranje i deljenje sadržaja te prevaziđete jezičke barijere. Takođe, Galaxy AI donosi nove mogućnosti za gejming i fotografisanje.

2. Šta mogu očekivati ​​posetioci Experience zona?

Posetioci Experience zona će moći da isprobaju Galaxy AI funkcije na najnovijim Samsung Galaxy uređajima, istraže interaktivne i imerzivne zone, osvoje pečate za besplatne poklone i čak imaju priliku za osvajanje specijalnih nagrada.

3. Koliko dugo će biti dostupna ova iskustvena mesta?

Iskustvena mesta će biti otvorena u različitim gradovima u određenim periodima. Detaljnije informacije o datumima možete pronaći u članku.

4. Da li Galaxy AI funkcije zavise od jezičke podrške?

Da, dostupnost usluge može zavisiti od jezika. Galaxy AI funkcije su dizajnirane tako da unaprede korisničko iskustvo u određenom jezičkom okruženju.


Izvor: [samsung.com](https://www.samsung.com/rs/news/local/find-out-what-the-future-holds-for-galaxy-as-global-samsung-unfolds-new-grounds-at-the-followi/)