*EN Вештачка интелигенција

Samsung obećava Galaxy AI za starije modele pametnih telefona

Summary

Samsung je nedavno najavio da će neki od njihovih starijih modela pametnih telefona dobiti poboljšanja u vidu AI tehnologije putem Galaxy AI. Ova vest je izazvala veliko uzbuđenje među vlasnicima starijih uređaja koji su se nadali da će i oni […]

Samsung obećava Galaxy AI za starije modele pametnih telefona

Samsung je nedavno najavio da će neki od njihovih starijih modela pametnih telefona dobiti poboljšanja u vidu AI tehnologije putem Galaxy AI. Ova vest je izazvala veliko uzbuđenje među vlasnicima starijih uređaja koji su se nadali da će i oni moći da iskoriste prednosti AI funkcionalnosti.

Galaxy AI je skup funkcija integrisanih u mnoge od Samsungovih unapred instaliranih aplikacija, a sada će biti dostupan i na prošlogodišnjim premijum modelima, kao što su Galaxy S23, Galaxy Z Fold 5 i Galaxy Z Flip 5. Ova odluka kompanije ima za cilj osigurati kvalitet i performanse implementiranih funkcionalnosti, kao i prilagoditi performanse prema iskustvu korisnika.

Patrick Chomet, šef korisničkog iskustva u Samsungu, izjavio je da je bilo mnogo posla oko implementacije AI funkcija na seriji Galaxy S24, ali da su sada spremni da podrže i starije modele. Ipak, kompanija želi da ispita uticaj AI tehnologije na mobilne performanse, kao i na resurse uređaja i resurse u oblaku.

Nažalost, za sada nema garancija da će Galaxy AI stići i na starije modele, poput Galaxy S22. Međutim, za one koji žele da iskoriste prednosti ove napredne tehnologije, razmatranje nadogradnje na noviji model pametnog telefona može biti dobra opcija.

AI tehnologija je sveprisutna u svetu tehnologije, a Samsung je odlučan da je uključi u svoje pametne telefone kako bi poboljšao korisničko iskustvo. Očekuje se da će Galaxy AI doneti mnoge inovativne mogućnosti, poput prevoda telefonskih poziva u realnom vremenu. Vlasnici Samsungovih starijih uređaja mogu se radovati nadogradnji i isprobati sve prednosti ove napredne tehnologije.

FAQ sekcija:

1. Na kojim modelima će biti dostupna AI tehnologija putem Galaxy AI?
AI tehnologija putem Galaxy AI će biti dostupna na prošlogodišnjim premijum modelima Samsung pametnih telefona, kao što su Galaxy S23, Galaxy Z Fold 5 i Galaxy Z Flip 5.

2. Šta je Galaxy AI?
Galaxy AI je skup funkcija integrisanih u mnoge od Samsungovih unapred instaliranih aplikacija koje koriste AI tehnologiju.

3. Da li će stariji modeli Samsung pametnih telefona dobiti Galaxy AI?
Iako Samsung nije dao garanciju da će Galaxy AI stići i na starije modele kao što je Galaxy S22, korisnici starijih uređaja mogu razmotriti nadogradnju na noviji model pametnog telefona kako bi iskoristili prednosti AI tehnologije.

4. Kako će Galaxy AI poboljšati korisničko iskustvo?
Očekuje se da će Galaxy AI doneti mnoge inovativne mogućnosti, kao što je prevod telefonskih poziva u realnom vremenu, kako bi poboljšao korisničko iskustvo.

5. Koji je uticaj AI tehnologije na mobilne performanse i resurse uređaja i oblaka?
Samsung želi da ispita uticaj AI tehnologije na mobilne performanse, kao i na resurse uređaja i resurse u oblaku kako bi osigurao kvalitet i performanse implementiranih funkcionalnosti.

Definicija:
– AI tehnologija: veštačka inteligencija koja se odnosi na sposobnost računara ili mašina da imitiraju inteligentno ljudsko ponašanje i donose zaključke na osnovu prikupljenih podataka.

Sugestije za povezane linkove:
Samsung