*EN Вештачка интелигенција

Samsung najavljuje konkurenciju za pametni prsten Oura

Summary

Južnokorejska kompanija Samsung je putem videa najavila svoj novi proizvod – pametni prsten Galaxy Ring. Ovaj elegantan i udoban prsten imaće napredne senzore koji će pratiti zdravlje korisnika. Pored toga, Samsung se nada da će njegov pristup svakodnevnom zdravlju kod […]

Samsung najavljuje konkurenciju za pametni prsten Oura

Južnokorejska kompanija Samsung je putem videa najavila svoj novi proizvod – pametni prsten Galaxy Ring. Ovaj elegantan i udoban prsten imaće napredne senzore koji će pratiti zdravlje korisnika. Pored toga, Samsung se nada da će njegov pristup svakodnevnom zdravlju kod kuće osnažiti što više ljudi da se brinu o svom zdravlju.

Cena Galaxy Ringa će, prema očekivanjima, biti oko 275 evra, a očekuje se da će se ovaj proizvod pojaviti na tržištu tokom ove godine. On je posebno pogodan za ljude koji već nose nakit, a dodatna prednost je što baterija na prstenu traje duže u odnosu na pametne satove.

Ova najava predstavlja iznenađenje, ali i odgovor na vladajuću poziciju finske kompanije Oura na tržištu pametnih prstenova za praćenje zdravlja. Samsung se nada da će njihov novi proizvod uzdrmati dominaciju kompanije Oura i privući nove korisnike.

Ova vest pruža zanimljiv pogled na razvoj tehnologije za praćenje zdravlja, dok kompanije nastoje da inoviraju i pruže jednostavnija rešenja koja će omogućiti korisnicima da brinu o svom zdravlju na jednostavan način. Kada se Galaxy Ring pojavi na tržištu, biće još više mogućnosti za izbor i poboljšanje kvaliteta života kroz praćenje i održavanje zdravlja.

Često postavljana pitanja o Galaxy Ringu

1. Šta je Galaxy Ring?
Galaxy Ring je pametni prsten koji je razvila južnokorejska kompanija Samsung. Ovaj elegantan i udoban prsten ima napredne senzore koji prate zdravlje korisnika.

2. Koja je cena Galaxy Ringa?
Očekuje se da će cena Galaxy Ringa biti oko 275 evra.

3. Kada će se Galaxy Ring pojaviti na tržištu?
Galaxy Ring se očekuje da će se pojaviti na tržištu tokom ove godine.

4. Koja je prednost Galaxy Ringa u odnosu na pametne satove?
Galaxy Ring je posebno pogodan za ljude koji već nose nakit. Takođe, baterija na prstenu traje duže u odnosu na pametne satove.

5. Koja je pozicija finske kompanije Oura na tržištu pametnih prstenova za praćenje zdravlja?
Finska kompanija Oura trenutno ima vodeću poziciju na tržištu pametnih prstenova za praćenje zdravlja.

Definicije ključnih pojmova

– Galaxy Ring: Pametni prsten koji je razvila južnokorejska kompanija Samsung i koji ima napredne senzore za praćenje zdravlja korisnika.
– Pametni sat: Uređaj koji se nosi na ruci i ima različite funkcionalnosti kao što su prikazivanje vremena, obaveštenja, praćenje aktivnosti i zdravlja korisnika.
– Praćenje zdravlja: Proces prikupljanja podataka o fizičkom stanju i aktivnostima korisnika radi analize i praćenja njihovog zdravstvenog stanja.

Predloženi linkovi

Samsung: Zvanična veb stranica kompanije Samsung.
Oura: Zvanična veb stranica kompanije Oura koja se bavi pametnim prstenovima za praćenje zdravlja.