*EN Вештачка интелигенција

Samsung Galaxy XCover 7: Pouzdan telefon za teške uslove

Summary

Samsung je predstavio svoj najnoviji uređaj – Samsung Galaxy XCover 7. Ovaj telefon je dizajniran za ljude koji svoje telefone koriste u zahtevnim okruženjima i ne vode mnogo računa o njihovom održavanju. Galaxy XCover 7 donosi brojna unapređenja u odnosu […]

Samsung Galaxy XCover 7: Pouzdan telefon za teške uslove

Samsung je predstavio svoj najnoviji uređaj – Samsung Galaxy XCover 7. Ovaj telefon je dizajniran za ljude koji svoje telefone koriste u zahtevnim okruženjima i ne vode mnogo računa o njihovom održavanju. Galaxy XCover 7 donosi brojna unapređenja u odnosu na prethodni model.

Jedna od glavnih karakteristika Galaxy XCover 7 je njegova izdržljivost. Telefon ima IP68 sertifikat koji garantuje otpornost na vodu i prašinu. To znači da može izdržati potapanje do određene dubine i suočiti se sa izazovnim uslovima bez oštećenja. Takođe, telefon je u skladu sa vojnim standardom MIL-STD-810H, što ga čini izdržljivim čak i u ekstremnim situacijama.

Opremljen je većim 6,6 inčnim ekranom sa Full HD+ rezolucijom i poboljšanom osetljivošću na dodir, tako da korisnici mogu da ga koriste čak i dok nose rukavice. Telefon pokreće neimenovani 6-nanometarski osmojezgarni čip sa 6GB RAM-a i 128GB interne memorije koja se može proširiti do 1TB putem microSD kartice.

Kada je reč o kameri, Galaxy XCover 7 ima 50MP glavni senzor kamere na poleđini i 5MP selfi kameru. Ove kamere pružaju poboljšane mogućnosti snimanja fotografija i video zapisa čak i u teškim uslovima osvetljenja.

Telefon ima zamjenjivu bateriju kapaciteta 4050mAh, USB-C port, 3.5mm priključak za slušalice i podršku za Dolby Atmos. Dimenzije telefona su 169 x 80,1 x 10,2 mm, a težina iznosi 240 grama.

Samsung Galaxy XCover 7 je svestran telefon koji pruža dugotrajnost i izdržljivost, dok istovremeno pruža unapređene performanse i funkcionalnosti. Ovaj telefon je idealan izbor za one koji traže pouzdan uređaj koji će izdržati u teškim uslovima upotrebe.

FAQ

 1. Da li Samsung Galaxy XCover 7 podržava proširenje memorije?
  Da, Galaxy XCover 7 podržava proširenje memorije putem microSD kartice do 1 TB.
 2. Da li Galaxy XCover 7 ima zamjenjivu bateriju?
  Da, baterija Galaxy XCover 7 je zamjenjiva, što omogućava korisnicima da je sami zamijene kada je to potrebno.
 3. Koje su dimenzije i težina Samsung Galaxy XCover 7 telefona?
  Dimenzije Samsung Galaxy XCover 7 telefona su 169 x 80,1 x 10,2 mm, a težina iznosi 240 grama.
 4. Koje su glavne karakteristike kamere na Galaxy XCover 7?
  Glavni senzor kamere na Galaxy XCover 7 ima rezoluciju od 50MP, dok selfie kamera ima rezoluciju od 5MP. Ove kamere omogućavaju snimanje visokokvalitetnih fotografija i video zapisa.