*EN Вештачка интелигенција

Samsung Galaxy Tab S9 FE+ dobija najnovije ažuriranje One UI 6 i Android 14

Summary

Samsung nastavlja sa brzim tempom isporuke najnovijih ažuriranja One UI 6 i Android 14, a najnoviji uređaj koji je dobio ove nadogradnje je Samsung Galaxy Tab S9 FE+ tablet. Ovaj tablet je lansiran u oktobru ove godine sa operativnim sistemom […]

Samsung Galaxy Tab S9 FE+ dobija najnovije ažuriranje One UI 6 i Android 14

Samsung nastavlja sa brzim tempom isporuke najnovijih ažuriranja One UI 6 i Android 14, a najnoviji uređaj koji je dobio ove nadogradnje je Samsung Galaxy Tab S9 FE+ tablet. Ovaj tablet je lansiran u oktobru ove godine sa operativnim sistemom Android 13, ali je sada dobio ažuriranje na najnovije verzije softvera.

Ažuriranje je prvo dostupno u Turskoj i Australiji, ali će se u narednim danima proširiti i na druge zemlje širom sveta. Korisnici mogu preuzeti ažuriranje bežično, a veličina je oko 2 GB. Nakon instalacije, korisnici će imati verziju softvera X610XXU1BWK9 / X610OJM1BWKA, zajedno sa najnovijom bezbednosnom zakrpom iz novembra.

Iako nije navedeno u originalnom članku, možemo pretpostaviti da ažuriranje One UI 6 i Android 14 donosi brojne poboljšane funkcionalnosti i nove mogućnosti korisnicima Samsung Galaxy Tab S9 FE+ tableta. Jedna od primetnih novina je uvođenje novog DeX režima, koji omogućava korisnicima da tablet koriste kao desktop računar povezivanjem sa eksternim monitorom, tastaturom i mišem. Ovo je korisna funkcija koja će unaprediti produktivnost i omogućiti multitasking na tabletu.

Korisnici se mogu radovati ažuriranju svojih uređaja i isprobati nove funkcionalnosti koje donosi One UI 6 i Android 14. Samsung nastavlja da prati najnovije trendove u industriji pametnih telefona i tableta, pružajući korisnicima najbolje moguće iskustvo uz najnoviji softver.

FAQ

Šta je One UI?

One UI je prilagođeni korisnički interfejs koji je razvio Samsung za svoje pametne telefone i tablete. Pruža jednostavnije i intuitivnije korisničko iskustvo, sa fokusom na jednom ruci i lakom korišćenju.

Šta je DeX režim?

DeX režim je funkcija koja omogućava korisnicima da koriste svoj Samsung Galaxy tablet kao desktop računar. Povezivanjem sa eksternim monitorom, tastaturom i mišem, korisnici mogu da dobiju veću produktivnost i multitasking mogućnosti na svom tabletu.

Kako preuzeti ažuriranje One UI 6 i Android 14?

Korisnici Samsung Galaxy Tab S9 FE+ tableta mogu preuzeti ažuriranje bežično. Kada ažuriranje bude dostupno u njihovoj zemlji, dobiće obaveštenje o dostupnosti novog softvera i mogućnost da ga preuzmu i instaliraju na svom uređaju.