*EN Вештачка интелигенција

Novo Samsung A23 5G ažuriranje još jednom potvrđuje predanost kompanije Android i One UI nadogradnjama

Summary

Samsung je nedavno najavio nastavak podrške za njihove uređaje sa Android 14 i One UI 6 nadogradnjama, a sada nam stiže vest da će Samsung Galaxy A23 5G biti sledeći pametni telefon koji će dobiti ova ažuriranja. Ovo je odlična […]

Novo Samsung A23 5G ažuriranje još jednom potvrđuje predanost kompanije Android i One UI nadogradnjama

Samsung je nedavno najavio nastavak podrške za njihove uređaje sa Android 14 i One UI 6 nadogradnjama, a sada nam stiže vest da će Samsung Galaxy A23 5G biti sledeći pametni telefon koji će dobiti ova ažuriranja. Ovo je odlična vest za korisnike Galaxy A23 5G, jer će im to omogućiti da iskoriste nove funkcije, poboljšanja performansi i najnovije bezbednosne zakrpe.

Verzija firmvera koja će omogućiti ova ažuriranja nosi naziv A236BXXU4DWKA i donosi mnoga poboljšanja, uključujući bezbednosnu zakrpu za operativni sistem iz novembra 2023. Očekuje se da će ovo ažuriranje uskoro stići u Evropu, a zemlje kao što su Francuska, Italija, Poljska, Portugal i Velika Britanija među prvima će ga dobiti. Ostale regione trebalo bi da uslede uskoro nakon toga.

Ako još uvek niste dobili obaveštenje o ovom ažuriranju, možete ručno proveriti da li je dostupno za vaš Samsung Galaxy A23 5G. Sve što treba da uradite je da otvorite Settings (Podešavanja) na svom uređaju i potražite opciju Software Update (Ažuriranje softvera).

Važno je napomenuti da je Android 14 poslednja velika nadogradnja operativnog sistema za Samsung Galaxy A23 5G, ali se očekuje da će kasnije sledeće godine dobiti i verziju korisničkog interfejsa One UI 6.1. Nakon toga, kompanija će fokus preusmeriti na pružanje samo bezbednosnih ažuriranja za ovaj pametni telefon.

Vest je prenela SamMobile, renomirani izvor informacija o Samsungovim proizvodima i ažuriranjima.

FAQ

Koje nadogradnje će Samsung Galaxy A23 5G dobiti?

Samsung Galaxy A23 5G će dobiti nadogradnju na Android 14 i One UI 6.

Koje su prednosti ovog ažuriranja?

Ovo ažuriranje donosi nove funkcije, poboljšanja performansi i najnovije bezbednosne zakrpe za operativni sistem.

Kako mogu proveriti dostupnost ažuriranja na svom Samsung Galaxy A23 5G?

Možete ručno proveriti dostupnost ažuriranja tako što ćete otvoriti Settings (Podešavanja) i pronaći opciju Software Update (Ažuriranje softvera).

Koje su buduće nadogradnje za Samsung Galaxy A23 5G?

Očekuje se da će Samsung Galaxy A23 5G kasnije sledeće godine dobiti nadogradnju na verziju korisničkog interfejsa One UI 6.1 i nastaviti sa bezbednosnim ažuriranjima.